Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Comunicat de la FCPP respecte a la situació internacional del Pitch & Putt

Ets a:  IniciNotíciesFederacióNotícia id 10363
24.03.2009

FederacióComunicat de la FCPP respecte a la situació internacional del Pitch & Putt

Amb aquest comunicat es vol informar a tots els clubs catalans i esportistes pertanyents a la FCPP sobre una sèrie de fets que s’han donat en els darrers dies a nivell de les organitzacions internacionals de Pitch & Putt
Comunicat de la FCPP respecte a la situació internacional del Pitch & Putt

Comunicat de la FCPP respecte a la situació internacional del Pitch & Putt

Amb aquest comunicat es vol informar a tots els clubs catalans i esportistes pertanyents a la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP) sobre una sèrie de fets que s’han donat en els darrers dies a nivell de les organitzacions internacionals de Pitch & Putt, ja que pensem que tothom qui està involucrat en el P&P català ha de conèixer.

El cap de setmana del 14 i 15 de març a la localitat de Benidorm, els presidents de l’Association Francaise de Pitch & Putt (AFPP), de la Federazione Italiana Pitch & Putt (FIP&P) i de la Federazione San Mariense de Pitch & Putt (FSMPP) es van reunir, sense haver-ho anunciat prèviament als òrgans de la European Pitch & Putt Association (EPPA) i de la Federation of International Pitch & Putt Associations (FIPPA), amb representants de la Real Federación Española de Golf i de la Federaçao Portuguesa de Golfe. Aquesta reunió va coincidir amb un quadrangular de P&P entre España, França, Itàlia i Portugal.

El dilluns següent a la reunió, en John Hudson, president de l’AFPP i vicepresident de la FIPPA va enviar un document a tots els membres de l’EPPA i FIPPA on s’explicava la reunió i on es deia que un dels acords era formar una nova associació internacional de P&P.

Aquesta iniciativa es saltava els acords democràtics dels òrgans de l’EPPA i la FIPPA on, entre d’altres, en la reunió del Council  (Assemblea) de l’EPPA a Papendal l’octubre de 2008 es va acordar en votació per l’òrgan suprem de l’EPPA que no s’acceptava l’entrada de federacions de golf a l’EPPA i es rebutjava la sol.licitud feta per part de la RFEG per ser membre de l’EPPA ja que s’entenia que havia d’haver una separació organitzativa entre els esports del Pitch & Putt i del Golf . Feia anys, la Federació Rusa de Golf havia rebut la mateixa resposta. Aquest acord  era un reflex d’un dels objectius de la Constitució de l’EPPA que diu que s’ha de mantenir una separació i identitat independent entre golf i P&P.

Curiosament aquestes tres organitzacions AFPP, FIP&P i FSMPP  no van voler assistir a la reunió del Council de l’EPPA que es va celebrar a Lleida el 7 i 8 de març de 2009 coincidint amb l’Open de Catalunya i van fer tot el possible per a que la reunió no es pogués portar a terme.

Davant de l’actuació deslleial de la AFPP, FIP&P i FSMPP, la Pitch & Putt Union of Ireland (PPUI) va fer el següent comunicat:

In response to the “Joint Declaration” of the AFPP, FIP&P and SMPPF, the Pitch and Putt Union of Ireland call for the resignation of Mr John Hudson as Vice-President of FIPPA and Mr Carlo Fariolli as a Board member of FIPPA.  We are angry at the manner in which this meeting took place, nobody was informed of this meeting and also at the fact they could turn up to this meeting and not attend the EPPA meeting in Lleida.  We also call into question the French hosting of the FIPPA World Individual Strokeplay Championship.  We believe that if the two people do not resign then the FIPPA World Strokeplay Championship should be withdrawn from the French or cancelled for the time being.

Regards

Michael Murphy

General Secretary

Pitch and Putt Union of Ireland

Traducció al català del text de la PPUI:

En resposta a la “Joint Declaration” de la AFPP, FIP&P i SMPPF, la Pitch & Putt Union d’Irlanda demana la dimissió del Sr John Hudson com a vicepresident de la FIPPA i del Sr Carlo Farioli com a membre del Board (Junta Directiva) de la FIPPA. Estem enfadats per la forma en la que aquesta reunió va tenir lloc, ningú no va ser informat d’aquesta reunió i també pel fet que van poder arribar a aquesta reunió i no van participar a la reunió de l’EPPA a Lleida.

També posem en dubte l’organització francesa del  Campionat del Món Individual  FIPPA. Creiem que si les dues persones no dimiteixen llavors  s’ha de retirar l’organització  francesa del Campionat del Món Individual  FIPPA o cancel·lar-se de moment.

Records,

Michael Murphy

Secretari General

Pitch and Putt Union of Ireland

Posteriorment els Comitès d’Urgència de la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP) i de l’Associació Catalana de Pitch & Putt (ACPP) van aprovar el següent text dirigit als membres de la FIPPA i l’EPPA que se’ls hi va fer arribar el dijous 19 de març:

Benvolguts amics i col·legues:

Després d’urgents consultes, la reacció unànime de les Juntes Directives de l’ACPP i la FCPP és que la formació d’una organització alternativa de govern de l’esport del Pitch & Putt com es descriu en el document “joint statement” fet pels presidents de l’AFPP (França) FIP&P (Itàlia) i SMPPF (San Marino), és clarament un enfrontament amb els estatuts i èxits assolits en els darrers anys per les nostres associacions internacionals. Ambdues, ACPP i FCPP creuen fermament que aquestes organitzacions AFPP, FIP&P i SMPPF han d’actuar d’acord amb les seves conviccions, que expressen en el document “joint statement” i han de retirar la seva afiliació a l’EPPA i a la FIPPA.

Reiterem el nostre suport a l’EPPA i a la FIPPA.

Donarem recolzament a la decisió del President de la FIPPA respecte a les reunions convocades i al Campionat del Món Individual  previstos pel proper mes d’abril.

Text original del comunicat en anglès:

Dear friends and colleagues:

After urgent consultations, the unanimous reaction of the members of the Boards of ACPP and FCPP is that the formation of an alternative body to govern the sport of Pitch and Putt as outlined in the "joint statement" issued on behalf of the presidents of AFPP, FIP&P and  SMPPF,  is clearly an affront to both the statutes and the achievements over the years of our international associations. Both ACPP and FCPP strongly believe that these members should act in accordance with their convictions, expressed in the "joint statement", and withdraw their membership of both EPPA and FIPPA.

We reiterate our support for both EPPA and FIPPA.

We will support the decision of the FIPPA President regarding the convened meetings and the Championship planned to take place next month.

El Pitch & Putt català –en col·laboració amb la PPUI irlandesa- continuarà treballant en el marc de l’EPPA i la FIPPA juntament amb aquelles associacions, unions i federacions que vulguin promoure el Pitch & Putt com a esport independent.

Secretaria de la FCPP

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC