Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de març

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 10460
06.04.2009

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de març

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva FCPP corresponent al mes de març 2009
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

Resum de l’Acta de Comissió Esportiva FCPP març-2009

 

1.- Presentació del Representant dels Jugadors

Es presenta als membres de la Comissió Esportiva al Sergio Hermoso, recentment escollit Representant dels Jugadors a l’Assemblea de la FCPP, serà membre de la Comissió Esportiva FCPP i en els propers dies se li donarà accés a una adreça d’email i aquesta es publicarà a la plana web de la FCPP per coneixement de tots els jugadors.

 

2.- Cartes rebudes

Segons es demana, les sortides de diumenge al Campionat de Catalunya Doble FCPP 2009 es retardaran 30 minuts per tal de poder tenir el camp en les millors condicions, iniciant-se la primera sortida de diumenge a les 9:30 i la segona a partir de les 13:45 aproximadament.

La Comissió Esportiva quan es posi en contacte amb cada camp amb motiu del Ranquing FCPP 2009, recomanarà al camp que posi un preu especial sense especificar pels jugadors juvenils.

Es comenten la resta de cartes rebudes, i es proposen les respostes a les mateixes sense adoptar cal decisió destacable com a conseqüència de les mateixes.

 

3.- Comentaris al III Open de Catalunya

En relació al III Open de Catalunya jugat recentment a Lleida s’explica a la Comissió Esportiva els fets que varen motivar la queixa de diversos jugadors que varen denunciar els fets sobre el mateix camp i que posteriorment varen fer arribar a aquesta Comissió Esportiva una primera petició de reconeixement públic de la il·legalitat a la decisió presa per no progressar amb la impugnació o petició de declarar la segona volta de la competició com a nula. La Comissió Esportiva després d’examinar les Regles i Decisions preses segons informació dels dos membres del Comitè de Competició de la prova decideix contestar la carta adequadament tot i que aquesta Comissió no pot més que donar el seu punt de vista ja que es tracta d’una prova FIPPA i per tant qualsevol denuncia, impugnació o queixa hauria de dirigir-se per escrit a la FIPPA ja que sobre aquesta recau la responsabilitat de la competició. Es inviable admetre una posició de força per reconèixer cap tipus de il·legalitat sota la coacció de que en cas de no fer-se així es continuarà endavant amb la petició d’impugnació o anul·lació.

 

La decisió que es va prendre en el seu moment va ser consensuada pels membres del Comitè de Competició de la Prova presents al camp i aquesta es va prendre després d’avaluar les diferents possibilitats existents en base als següents arguments:

  • Impossibilitat de modificar els horaris existents per temes organitzatius.
  • Decidir modificar la posició de la bandera del forat 18 ja que es desvirtuava la competició entrant en joc la sort en excés per efecte del fort vent que al contrari del que estava previst va anar en augment el dissabte fent que una posició de bandera que ha estat jugada amb anterioritat en altres competicions, es convertís en impossible.
  • Fent ús de la Regla 1.4 respecte al principi d’equitat que diu textualment: “Si qualsevol punt en discussió no està previst per les Regles, la decisió deuria prendres d’acord als principis d’equitat.”
  • Fent ús de la Regla 33.2.b respecte al Comitè que diu textualment: “ Haurien de fer-se forats nous el dia que comença una competició per cops i en qualsevol altre ocasió en que el Comitè ho consideri necessari sempre que tots els competidors d’una volta juguin amb cadascun dels forats situats a la mateixa posició.”

 

4.- Reglament Campionat de Catalunya Femení FCPP2009

S’aprova la proposta de Reglament del Campionat de Catalunya Femení FCPP 2009 amb el mateix format de competició de l’any anterior però amb una modificació en relació als horaris de sortida.

 

5.- Estat Rànquing FCPP 2009

A partir de la prova de Fornells es faran 3 sortides simultànies per dia quan es cregui adient donat l’increment d’hores de llum solar.

 

6.- Estat Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2009

A partir de la 4ª jornada de la competició es faran 3 sortides simultànies per dia quan sigui necessari donat l’increment d’hores de llum solar.

 

7.- Informe dels Àrbitres

S’informa a la Comissió que els àrbitres presentaran a la Junta Directiva de la FCPP un projecte de modificació de les Regles de Pitch and Putt amb aquells temes que amb el pas dels dies es va veient que s’haurien de modificar.

S’informa a la Comissió Esportiva de la mort de l’àrbitre de Pitch and Putt Jose Luis Grávalos, i s’informa que a la 3ª jornada del Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2009 es farà un minut de silenci pel seu record.

 

8.- Informe de la Representant dels col·lectiu femení

La delegada del col·lectiu femení juntament amb el Comitè Femení estudiarà amb la informació que rebi de la secretaria FCPP, el format de competició possible per la competició prevista a l’Ampolla del Open de Catalunya Femení. S’estudiarà la possibilitat de fer coincidir la prova Open amb algun tipus de partit amistós amb jugadores estrangeres que puguin venir per la ocasió i així fer més atractiva la competició, en aquest cas es respectarien sempre els criteris de selecció femenins vigents i es demanaria el vist-i-plau de la Junta Directiva.

 

9.- Informe de la Representant dels col·lectiu sènior

Es demana que al igual que a l’Open de Catalunya jugant recentment a Lleida es van determinar un mínim numero de places de la fase prèvia per a jugadores femenines, que també s’especifiquin un número mínim de places per a jugadors sènior i jugadors juvenils. S’aprofita per recordar que aquesta petició ja es va fer des de Comissió Esportiva a les entitats internacionals i es proposa que sigui d’aplicació a tots els Opens Internacionals.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC