Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Comunicat de la FCPP sobre el Pitch & Putt a nivell internacional

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 10844
05.06.2009

FIPPAComunicat de la FCPP sobre el Pitch & Putt a nivell internacional

Pots llegir tot el text entrant a la notícia. Modificat el text inicial i s'explicita que el P&P català forma part de l'EPPA i la FIPPA

Comunicat de la FCPP sobre el P&P a nivell internacional

 

El Comitè d’Urgència de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Pitch & Putt davant dels darrers fets que han succeït en el nostre esport a nivell internacional vol informar del següent:

 

-L’EPPA i la FIPPA van decidir en la reunió dels seus Councils (Assemblea) del 24 d’abril de 2009, celebrada a La Grande Motte (França) obrir un període de consulta entre tots els seus membres preguntant si s’autoritzava a que alguns membres de l’EPPA i la FIPPA fossin membres a la vegada de la recent creada IPPA. Es deixava unes setmanes de plaç a totes les organitzacions per a votar.

 

-El resultat de la consulta ha estat molt clara i l’àmplia majoria de membres han votat considerant que no es compatible pertànyer a l’EPPA/FIPPA i a la vegada a l’IPPA.

 

-Es demanava a les organitzacions membres de l’IPPA (AFPP, FIPP, FSMPP i DPPU de Dinamarca que opera dins les estructures del Golf) que si el dia 27 de maig no abandonaven l’IPPA s’entenia que renunciaven a ser membres de l’EPPA i la FIPPA. Aquestes associacions han decidit continuar a l’IPPA i per tant han renunciat a pertànyer a l’EPPA i a la FIPPA. També formen part de l’IPPA la RFEG i la la Federació Portuguesa de Golf.

 

-El punt diferencial més important entre l’IPPA i FIPPA/EPPA és que l’IPPA accepta a federacions de golf i només accepta a un membre per país. La FIPPA i l’EPPA sempre han deixat molt clar que consideren el Pitch & Putt com un esport independent i per tant amb estructures pròpies i diferenciades del golf.

 

Davant d’aquest nou escenari la FCPP seguirà treballant amb aquelles associacions, unions i federacions de Pitch & Putt en el marc de l’EPPA i de la FIPPA que són actualment:

 

Federation of International Pitch & Putt Associations - FIPPA

Membres de ple dret:

PPUI – Irlanda
FCPP - Catalunya
NPPB - Holanda
NPPA - Noruega
BPPA- Gran Bretanya
SPPA- Suïssa
APPA - Australia
FCPP - Chile
AAPP - Andorra
USPPA - USA

Membres Associats
CPPA - Canada
CPPA - China
DPPV – Alemània

 

 

 

European Pitch & Putt Association - EPPA

Membres de ple dret:

PPUI – Irlanda
ACPP - Catalunya
NPPB - Holanda
NPPA - Noruega
BPPA- Gran Bretanya
SPPA- Suïssa
AAPP - Andorra


Membres Associats
DPPV – Alemània

 

La FCPP considera que s’obre un futur constructiu on molts dels projectes preparats pel nostre esport a nivell internacional es podran avançar des del diàleg i respecte democràtic i sense entrebancs, com havíem tingut en els darrers temps.

 

L’EPPA i la FIPPA han treballat per a difondre i organitzar el Pitch & Putt a nivell internacional i ho continuaran fent.  Tres campionats del món per equips, un campionat del món individual i cinc campionats d’europa són part de la història que fins ara l’EPPA i la FIPPA han escrit a nivell internacional i que són una petita part del llarg futur que ens queda per endavant.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC