Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Campionat de Catalunya Juvenil i Júnior FCPP 2009

Ets a:  IniciNotíciesJuvenilsNotícia id 11621
06.10.2009

JuvenilsReglament del Campionat de Catalunya Juvenil i Júnior FCPP 2009

Reglament del Campionat de Catalunya Juvenil i Júnior FCPP 2009 que es jugarà a Castelló Empuriabrava el 18 d'octubre de 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL I JÚNIOR

DE PITCH & PUTT  -  FCPP – 2009

CATEGORIA COMPETICIÓ

REGLAMENT

1.- PARTICIPANTS

Es jugaran simultàniament el Campionat de Catalunya Juvenil i el Campionat de Catalunya Júnior.

Al Campionat Juvenil hi podran participar tots els jugadors nacionals o estrangers, que facin com a màxim 16 anys durant aquest any, que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP i no hagin jugat el Campionat de Catalunya Juvenil a la categoria iniciació aquest any 2009.

Al Campionat Júnior hi podran participar tots els jugadors nacionals o estrangers, que facin 17 o 18 anys durant aquest any, que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP

Jugaran el campionat els 144 inscrits que tinguin un handicap exacte més baix. En cas d’empat entre les posicions que determinen la posició 144 i següents, s’escolliran els números de llicència més baixos fins completar els 144 jugadors.

2.- CAMP I DATES

Es disputarà al Pitch and Putt Castelló Empuriabrava el diumenge dia 18 d’octubre de 2009.

3.- FORMULA DE JOC

Es jugaran 18 forats individual medalplay scratch amb Regles EPPA/FIPPA. Únicament els jugadors o jugadores que compleixin 10 anys o menys durant l’any 2009 podran portar un únic acompanyant que no podrà fer les funcions de caddie sempre i quan aquest acompanyant ho comuniqui a l’àrbitre de la competició abans de començar el recorregut.

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

Les sortides seran simultànies. La confecció dels grups es farà per ordre de handicaps dels jugadors en primer lloc i per ordre de llicència en segon lloc. En cas d’haver-hi fins a 72 jugadors inscrits es farà una sortida simultània a les 10:00 i en cas d’haver-hi més de 72 jugadors es faran dues sortides simultànies a les 10:00 i a les 13:30 jugant els millors handicaps i/o els números de llicència més baixos a la segona sortida. El nombre de jugadors a cada sortida simultània es decidirà en funció del nombre d’inscripcions.

5.- DESEMPATS

Els desempats es resoldran de la següent manera:

A)   En cas d'empat per al lloc de campió absolut, els que estiguin empatats jugaran forat per forat a mort sobtada fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

B)    En cas d'empat per a qualsevol altre lloc amb premi, s'aplicarà la fórmula dels 9, 12, 15 i 17 millors últims forats, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 18 últims millors forats.

C)    Per els llocs restants, els jugadors es classificaran ex-aequo.

6.- TROFEUS

Trofeu per al campió i sotscampió juvenil absolut categoria competició.

Trofeu per al campió i sotscampió júnior absolut sempre que hi hagi un mínim de 6 participants.

Trofeu per el dos millors classificats indistints i a la primera jugadora classificada de les següents categories sempre que hi hagi un mínim de 6 participants per categoria:

Cadets: jugadors/es que fan 15 ó 16 anys durant aquest any.

Infantils: jugadors/es que fan 13 ó 14 anys durant aquest any.

Alevins: jugadors/es que fan 11 ó 12 anys durant aquest any.

Benjamins: jugadors/es que fan 10 ó 9 anys durant aquest any.

Prebenjamins: jugadors/es que fan 8 anys o menys durant aquest any.

Els trofeus no són acumulables. Tenen preferència campió i sotscampió absolut sobre els premis per edats. L’entrega de trofeus tindrà lloc a la Nit del Pitch and Putt 2009.

7.- DISCIPLINA

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors/es que no ho facin es sotmetran al Reglament de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

8.- DRETS D'INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679), per e-mail (secretaria@pitchandputtcat.com), en ma a la mateixa secretaria de la FCPP o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat pels jugadors registrats. El full d’inscripció es pot trobar a la pàgina web www.pitchandputt.cat. Cada jugador abonarà 15€.

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Les inscripcions es tancaran el dimecres 14 d’octubre de 2009 a les 18 hores.

10.- COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format per un membre de la FCPP i un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

11.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del Comitè del propi Camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

12.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de
l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2010.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC