Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

El Pitch & Putt català amb la Marató de TV3 2009

Ets a:  IniciNotíciesFederacióNotícia id 11915
27.11.2009

FederacióEl Pitch & Putt català amb la Marató de TV3 2009

El diumenge 29 de novembre el Pitch & Putt català amb la Marató de TV3 2009
Pagina nueva 1
FCPP

El Pitch & Putt català amb la Marató de TV3 2009

A tots els jugadors i jugadores,
 

El diumenge 29 de novembre, 27 camps de Pitch & Putt participaran en la campanya: El Pitch & Putt Català amb la Marató de TV3.

L’any passat molts de vosaltres (1.544) ja veu prendre part en el torneig de la Marató i esperem que també ho feu aquest any. El 2008 es van aconseguir un total de 23.180 € i aquest any ens agradaria superar-ho.

Com a novetats cal dir que a molts camps es podrà fer l’inscripció al torneig on-line com a les competicions oficials. També molts camps organitzaran activitats diverses per a fer una jornada on persones que no juguen el torneig també puguin participar i col·laborar. Volem que aquest dia serveixi per a donar a conèixer el nostre esport.

Les principals característiques de les competicions que es faran són:

-     Data: Diumenge 29 de novembre de 2009

-     Una única sortida simultània amb un màxim de 72 jugadors a primera hora del matí per camps de 18 forats, i dues sortides simultànies amb un màxim de 36 jugadors per sortida per camps de 9 forats, fomentant d’aquesta forma la participació igualitària per part de tots els camps.

-     Preu unificat del greenfee de 25€, destinant el 50% a la Marató de TV3.  

-     La Federació Catalana de Pitch and Putt entrega 10 medalles per a cada competició de cada camp, que són pels guanyadors: ( 1 Scratch Masculí, 1 Scratch Femení, 2 Handicap Inferior, 2 Handicap Superior, 2 Handicap Femení, 1 Handicap Sènior, 1 Handicap Juvenil)

 

Camps on es poden fer les inscripcions on-line: Badalona, Bellpuig, Can Cuyàs, Castelló-Empuriabrava, El Vallès, El Vendrell, Fornells, Gualta, HCP1, Lleida, Mas Gurumbau, Mas Nou, Mas Pagès, Peralada, Platja d’Aro, Sant Cebrià, Sant Jaume, Barcelona-Teià, Tennis Mora.

Nota: les inscripcions on-line a tots aquests camps s'activaran divendres 20 de novembre a les 09:00.

Camps on únicament et pots inscriure trucant directament al camp: bonÀrea, Can Rafel, Franciac, Portal del Roc, Roc 3, L’Ampolla, Vallromanes, Montjuïc.

Esperant que participeu us adjuntem el cartell de la campanya en format jpg.

 Salutacions,

Secretaria de la FCPP

 

Nota: Ni la FCPP ni l’ACPP faran certificats dels donatius ja que la Marató no fa certificats de les aportacions per les activitats que s’organitzen per la Marató. Qui vulgui fer un donatiu i tenir un certificat de l’aportació ha de trucar el dia de la Marató als telèfons que surten per pantalla, fer l’ ingrés i demanar el certificat.

 

Les aportacions del 2008 es poden consultar a: http://www.pitchandputtcat.com/page.aspx?page=58&noticia=9879

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC