Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

L'ACPP entitat adherida del FORUM 2004

Ets a:  IniciNotíciesCatalunyaNotícia id 1278
01.01.2004

CatalunyaL'ACPP entitat adherida del FORUM 2004

Els tres grans eixos temàtics del FORUM 2004 són: la diversitat cultural, el desenvolupament sostenible i les condicions per la pau
Aquesta és la plana principal d

Aquesta és la plana principal d'inici del nou módul que la Federació Catalana de Pitch and Putt possa en funcionament a partir de setembre de 2007 per donar un millor servei als jugadors federats de Pitch and Putt amb informació detallada dels resultats de cada jugador i una sèrie de funcionalitats extres que detallarem en aquesta i altres notícies per tal d'informar de les noves eines disponibles a la nova Zona de Dades i Estadístiques del Jugador.

     

Trobarem el menú principal adalt a l'esquerra amb 4 principals categoríes a més a més d'alguns enllaços d'interés. A continuació explicarem les peculiaritats de les dues categoríes públiques que es poden consultar sense necessitat de registarse, aquestes són:

  • Inici
  • Notícies

 

   

La categoria INICI és l'enllaç directe a la plana principal mostrada anteriorment i a la que accedirem inicialment sempre per defecte.
     

La categoria NOTÍCIES és l'enllaç a les dades públiques accesibles per tothom sense necessitat de registrar-se.
     
Un cop dins de la categoria de Notícies, adalt a la dreta trobarem un submenú que ens permetra trobar ràpidament les notícies buscades i de les que veurem a continuació alguns exemples.

     

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC