Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Campionat de Catalunya Juvenil i Júnior FCPP 2010

Ets a:  IniciNotíciesJuvenilsNotícia id 14096
07.10.2010

JuvenilsReglament del Campionat de Catalunya Juvenil i Júnior FCPP 2010

Reglament del Campionat de Catalunya Juvenil i Júnior FCPP 2010 que es jugarà a Franciac el 31 d'octubre de 2010. Inici de les inscripcions el diumenge 10

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL I JÚNIOR

DE PITCH & PUTT  -  FCPP – 2010

CATEGORIA COMPETICIÓ

REGLAMENT

1.- PARTICIPANTS

Es jugaran simultàniament el Campionat de Catalunya Juvenil i el Campionat de Catalunya Júnior.

Al Campionat Juvenil hi podran participar tots els jugadors nacionals o estrangers, que facin com a màxim 16 anys durant aquest any, que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP i no hagin jugat el Campionat de Catalunya Juvenil a la categoria iniciació aquest any 2010.

Al Campionat Júnior hi podran participar tots els jugadors nacionals o estrangers, que facin 17 o 18 anys durant aquest any, que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP

Jugaran el campionat els 144 inscrits que tinguin un handicap exacte més baix. En cas d’empat entre les posicions que determinen la posició 144 i següents, s’escolliran els números de llicència més baixos fins completar els 144 jugadors.

 

2.- CAMP I DATES

Es disputarà al Pitch and Putt Franciac, el diumenge 31 d’octubre de 2010.

 

3.- FORMULA DE JOC

Es jugaran 18 forats individual medalplay scratch amb Regles EPPA/FIPPA. No estan permesos els caddies o acompanyants.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

Les sortides seran simultànies. La confecció dels grups es farà per ordre de handicaps dels jugadors en primer lloc i per ordre de llicència en segon lloc. En cas d’haver-hi fins a 72 jugadors inscrits es farà una sortida simultània a les 10:00 i en cas d’haver-hi més de 72 jugadors es faran dues sortides simultànies a les 10:00 i a les 13:30 jugant els millors handicaps i/o els números de llicència més baixos a la segona sortida. El nombre de jugadors a cada sortida simultània es decidirà en funció del nombre d’inscripcions.

 

5.- DESEMPATS

Els desempats es resoldran de la següent manera:

A)        En cas d'empat per al lloc de campió absolut, els que estiguin empatats jugaran forat per   forat a mort sobtada fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

B)                En cas d'empat per a qualsevol altre lloc amb premi, s'aplicarà la fórmula dels 9, 12, 15 i 17 millors últims forats, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 18 últims millors forats.

C)                Per els llocs restants, els jugadors es classificaran ex-aequo.

 

6.- TROFEUS

Trofeu per al campió i sotscampió juvenil absolut categoria competició.

Trofeu per al campió i sotscampió júnior absolut sempre que hi hagi un mínim de 6 participants.

Trofeu per el dos millors classificats indistints i a la primera jugadora classificada de les següents categories sempre que hi hagi un mínim de 6 participants per categoria:

Cadets: jugadors/es que fan 15 ó 16 anys durant aquest any.

Infantils: jugadors/es que fan 13 ó 14 anys durant aquest any.

Alevins: jugadors/es que fan 11 ó 12 anys durant aquest any.

Benjamins: jugadors/es que fan 10 ó 9 anys durant aquest any.

Prebenjamins: jugadors/es que fan 8 anys o menys durant aquest any.

Els trofeus no són acumulables. Tenen preferència campió i sotscampió absolut sobre els premis per edats. L’entrega de trofeus tindrà lloc al mateix camp un cop finalitzada la competició.

 

7.- DISCIPLINA

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors/es que no ho facin es sotmetran al Reglament de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

 

8.- DRETS D'INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es realitzaran a la recepció del camp seu de la competició o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat pels jugadors registrats.

Les inscripcions es podran fer des del diumenge de tres setmanes abans de la competició, es a dir, a partir de les 0 hores del diumenge dia 10 d’octubre de 2010 mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web o dins de l’horari comercial del camp seu de la competició. Cada jugador abonarà 15€.

 

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Es tancaran el 26 d’octubre de 2010 a les 24 hores. Es publicarà la llista de participants el dia 27 de juny a la plana web www.pitchandputtcat.com

 

10.- COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format pel President de la Comissió Esportiva, pel secretari de la Comissió Esportiva i per un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la celebració de la mateixa es responsabilitat d’aquest comitè i es tindrà en compte el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d'inclemències meteorològiques de la FCPP.

 

11.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del Comitè del propi Camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

12.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides, el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de
l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP. El Comitè Organitzador de la prova és la Comissió Esportiva de la FCPP i en aquest sentit el camp ha de prestar tant al Comitè Organitzador de la prova com al Comitè de Competició de la prova o a qualsevol dels seus membres tots els mitjans de que disposi pel correcte desenvolupament de la mateixa.

L’ incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2011.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC