Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

L'ACPP vol millorar el coneixement del Pitch & Putt en la societat

Ets a:  IniciNotíciesCatalunyaNotícia id 1512
03.03.2004

CatalunyaL'ACPP vol millorar el coneixement del Pitch & Putt en la societat

Signatura d’un conveni de col·laboració entre l’ACPP y la firma de gestió esportiva CMPS (Camuñas, Martorell, Pla y Seeliger)
NOTA DE PREMSA ( 16/02/2004)

 

L’ACPP VOL MILLORAR EL CONEIXEMENT DEL PITCH&PUTT EN LA SOCIETAT

 

Signatura d’un conveni de col·laboració  entre l’ACPP y la firma de gestió esportiva CMPS (Camuñas, Martorell, Pla y Seeliger)

 

La Associació Catalana de Pitch&Putt (ACPP) vol millorar el coneixement que es té d’aquest esport en la societat. El nombre de practicants del Pitcch&Putt ha crescut molt en els darrers anys,. En l’actualitat l’ACPP s’acosta als 9.000 associats, i és una de las modalitats esportives amb un creixement més alt: un 24 % en el darrer any.

 

A través d’aquest conveni CMPS asesorarà l’ACPP en l’elaboració i implantació del seu programa de Comunicació, Marketing  i Relacions Institucionals.

 

L’acte de la signatura del conveni ha tingut lloc aquesta tarda, 3 de març, en els locals de l’ACPP, per part del Sr. Josep Mª de Anzizu, president de l’ACPP i el Sr. Joan Anton Camuñas, soci de CMPS.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC