Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

La FCPP forma part de la FOCIR

Ets a:  IniciNotíciesCatalunyaNotícia id 15468
14.04.2011

CatalunyaLa FCPP forma part de la FOCIR

La FCPP forma part de la Federació d'Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes. Web de la FOCIR: www.focir.cat

El 15 de març es va celebrar la XV Assemblea de la FOCIR on es va ratificar l’entrada de 13 noves entitats, entre elles la Federació Catalana de Pitch & Putt.

 

La FOCIR neix el 1995 com a fruit de la concertació de diferents associacions catalanes interessades en el foment de la seva presència internacional i de la de Catalunya.

La Federació és un punt d’informació i serveis a les entitats catalanes per tenir o millorar la seva presència i activitat internacional, i un centre d’estudis sobre la diplomàcia pública i la paradiplomàcia.

 

Els principals objectius de la FOCIR

Ser presents - Estimular i proporcionar recursos a la participació de les entitats catalanes  a l'escenari internacional.

 

Aportar discurs - Donar suport i estudiar la contribució del teixit associatiu català a les relacions exteriors de Catalunya (paradiplomàcia) i a l'agenda global.

 

Crear xarxa i una ciutadania global - Ser una plataforma referent en el camp de la internacionalització del teixit associatiu català, promovent una ciutadania amb dimensió global.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC