Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva ACPP mes de juny

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 16192
13.07.2011

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva ACPP mes de juny

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva FCPP corresponent al mes de juny de 2011

Resum Acta reunió Comissió Esportiva FCPP – Juny 2011

 

1.      Informació i estat Rànquing FCPP 2011

 

Un cop jugada la darrera prova a Teià, les properes proves previstes són les d’Andorra. El camp del Torrent te aquest any 18 forats un cop homologat el recorregut per tant s’habilitaran menys horaris que l’any anterior, i a Ordino s’habilitaran les mateixes sortides que l’any anterior.

 

Per realitzar les preferències d’inscripció al Rànquing d’Andorra s’hauran calculat els punts provinents del Campionat de Catalunya Absolut 2011.

 

2.      Informació i estat Campionat Catalunya per Equips FCPP 2011

 

Només cal destacar en aquesta competició que segons Reglament els equips que no juguen en alguna jornada han de pagar la totalitat dels drets de joc perquè el club tingui dret a mantenir les places dels seus equips per la propera temporada i així s’ha informat als equips que estan tenint problemes per a assistir a las últimes jornades.

 

S’advertirà al camp de La Graiera per dos temes, per no tenir en condicions els marges dels bunkers i per no disposar d’un lloc proper al recorregut de Pitch and Putt per realitzar l’entrega de les targetes de joc, ja que això comporta que els jugadors entreguin les seves targetes de joc per separat i amb massa marge de temps. Caldria que almenys en competició oficial habilitessin un espai per la recollida i entrega de targetes.

 

S’advertirà al camp de Masnou per no disposar d’un lloc proper al recorregut de Pitch and Putt per realitzar l’entrega de les targetes de joc, ja que això comporta que els jugadors entreguin les seves targetes de joc per separat i amb massa marge de temps. Caldria que almenys en competició oficial habilitessin un espai per la recollida i entrega de targetes.

 

Es comenta la coincidència de que un àrbitre ha arbitrat en un grup en el que també pertany com a component d’un equip tot i no jugar en aquella jornada en concret. Es decideix que segons la normativa aprovada, ho pot fer tot i que al repartiment d’arbitratges ja es procura que això no passi. En qualsevol cas no és pot dubtar de la imparcialitat dels àrbitres.

 

3.      Informació i estat Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2011

 

S’informa a la Comissió Esportiva que a la fase prèvia han jugat 296 jugadors dels que 92 s’han classificat per jugar el Campionat juntament amb els 16 jugadors que tenien plaça directa i han confirmat la seva assistència. Hi ha 3 baixes fins al moment que s’han substituït pels 3 primers jugadors que havien quedat fora del tall tal i com s’especifica al Reglament de la competició.

 

Es comenta el fet de que a la fase prèvia d’aquesta competició hi havia algunes estores en mal estat. S’informarà al camp per si es possible substituir-les o netejar-les.

 

4.      Informe dels àrbitres

 

Temes comentats pel President dels Àrbitres i tractats al Comitè d’Àrbitres són:

 

  • El proper dimarts hi ha reunió del Comitè i s’assignaran els arbitratges del proper trimestre.
  • Un punt no concretat a les Regles s’ha regulat pel Comitè: Quan es permet col·locar bola (una targeta, aprox 15 cm.) i el fet de col·locar bola significa entrar dins de green, es pot entrar dins de green.
  • S’ha trobat un error a les Regles, en el punt que es refereix a practicar, no ha de dir “repetir”, sinó “practicar” el putt a green sense demora indeguda.

 

5.      Informe del Representants del Jugadors

 

El Representant dels Jugadors a l’Assemblea FCPP comenta diversos temes sobre els que està treballant amb els grups de treball:

 

  • S’està estudiant confeccionar un Rànquing acumulat de diversos anys on també intervindrien Campionats de Catalunya i una prova social per camp puntuant en diferent percentatge.
  • S’està treballant en elaborar unes condicions mínimes de vestimenta exigibles als jugadors.

 

El Representant dels Jugadors a l’Assemblea FCPP demana a la Comissió Esportiva:

 

  • Que a la publicació d’horaris de les proves oficials s’informi de qui forma el Comitè de Competició i de quin àrbitre hi haurà a cada prova amb caràcter informatiu i no vinculant.
  • Que a les proves que tenen fase prèvia es tingui en compte el resultat de la fase prèvia per ordenar als jugadors i no el handicap, per d’aquesta forma eliminar cada cop més l’incidència del handicap en proves oficials.
  • Que quan es tinguin que guardar places per a les primeres posicions del Rànquing, es faci en base al Rànquing de l’any anterior. S’explica que aquest és un tema on es va acordar a la Comissió Esportiva que a partir de la 4ª prova del Rànquing, s’utilitza el Rànquing en curs.

 

El Representant dels Jugadors a l’Assemblea FCPP realitza la següent proposta en relació al Campionat de Catalunya Absolut 2012 amb l’intenció de fer que la celebració del Campionat sigui una gran festa del Pitch and Putt:

 

  • Que el Campionat no s’assigni per sorteig sinó entre els voluntaris que es comprometin a complir uns criteris d’organització. La Comissió Esportiva determina que cal marcar uns mínim no exagerats, per poder en anys futurs augmentar el que es demani als camps que vulguin optar a ser seu de l’Absolut. En tot cas s’han de marcar uns criteris d’estat del camp i d’organització entenent que els principals que es podrien marcar són:

 

    • Estat del camp
    • Voluntaris per l’organització de la competició
    • Publicitat al municipi i recolzament de les institucions locals

 

  • Altres elements que es demanen com l’habilitació d’una zona comercial o village, o un espai pel jugador queden encara fora de les nostres possibilitats i es comenta que l’èxit a altres competicions com per exemple a l’Interclubs Femení s’ha donat perquè un gran nombre de voluntaris han treballat conjuntament amb el camp per aconseguir que tot funcioni correctament i que la competició sigui una gran festa del Pitch and Putt. Cal buscar aquests voluntaris que liderin aquest projecte ja que ben segur que trobaran recolzament amb el camp seu de la competició.
  • Es comenta per part dels membres de la Comissió Esportiva que la proposta és bona però que encara queda molt camí per recorre i cal ser realistes amb els mitjans que disposem per aquesta i altres competicions.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC