FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

El Vendrell líder per equips al Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 18505
29.05.2012

Fulls Informatius FCPPEl Vendrell líder per equips al Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2012

El Vendrell líder per equips

El 28 i 29 d’abril es va celebrar la tercera prova del Campionat de Catalunya per Equips 2012, organitzada per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els equips de 1era divisió van jugar al P&P bonÀrea (Segarra). L’equip guanyador va ser El Vendrell, amb un total de 208 cops, els millors resultats individuals de l’equip els van fer, l’Adrian Henarejos i el Ricardo Betlinski, tots dos amb 3 sota el par de camp, al mateix resultat que la parella de l’equip que va puntuar, el Sergi López i l’Omar Berrio. En segon lloc va quedar el P&P Franciac (Girona) amb 209 i en tercera posició i els mateixos cops l’equip del P&P Sant Cebrià Blanc (Maresme).

Pel que fa a la classificació general, ocupa el primer lloc de la taula l’equip del Vendrell amb 254 punts. En segon lloc l’equip de Sant Cebrià Blanc amb 244 i en tercera posició l’equip gironí Franciac amb 208.

El millor resultat de primera divisió en la modalitat individual, el va fer l’Emili Sanmartín (P&P Franciac) amb 50 cop. I en la modalitat de parelles (fourball) els millors resultats els van fer els lleidatans Moreno – Moscatel (P&P Lleida) i els badalonins Orti- Tomas  (P&P Badalona), totes dues parelles amb 46 cops.

En la resta de divisions la classificació és liderada pels següents equips: a 2ona Est: Serrallonga, 2ona Oest: Lleida Araconsa, 3era Est: Vallromanes B, 3era Oest: Montgros – Sant Jaume, 4arta Nord: Platja d’Aro Swingtònic, 4arta Centre: Cantera Badalona (grup 1) i Tempo Team Soriano (grup 2) i 4arta Sud: Xixerella B.

La propera prova del Campionat de Catalunya per Equips 2012 serà el 2 i 3 de juny i serà als camps de: Oller del Mas (Manresa), Mas Gurumbau (Taradell), Montjuïc (Barcelona), Can Pascual (Arbúcies), Can Rafel(Cervelló), Franciac, Can Cuyàs (St Feliu del LLobregat), Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres) i Cambrils.