Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Paco Salido guanya el Rànquing a Portal del Roc

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 18766
28.06.2012

Fulls Informatius FCPPPaco Salido guanya el Rànquing a Portal del Roc

Full Informatiu FCPP Num 14 - Juny 2012

Paco Salido guanya el Rànquing a Portal del Roc

 

Del 25 al 27 de maig es va jugar al Pitch & Putt Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú) la cinquena prova del Rànquing de la Federació Catalana de Pitch & Putt amb una participació de 295 jugadors.

En la jornada del divendres es va posar líder Xavier Ponsdomènech del P&P Papalús de Lloret de Mar amb 49 cops. En la jornada del dissabte el jugador local Paco Salido aconseguia el liderat en fer 48 cops i ja cap altre jugador el superaria. La tercera posició amb 50 cops era per Josep Mª Pau amb 50 cops que li representava ser el primer sènior. En la classificació femenina la primera classificada era Isabel Rodríguez del Portal del Roc amb 53 cops.

La classificació acumulada, on fins ara han participat 594 jugadors, és liderada per Alexandre Albiñana dels Jugadors del Vallès amb 245 punts, seguit de Paco Salido amb 235 i tercer és Marçal Moré del P&P Fornells amb 234. En la classificació femenina primera és Montserrat Garcia de l’Orfeó Catalonia amb 234 punts, seguida de Pilar Montero del P&P Vallromanes amb 232 i tercera Mercedes Marco del P&P El Vendrell amb 223. En sèniors primer és Amador Rodríguez del P&P Sant Cebrià amb 248 punts, segon Ricardo Betlinski del Vendrell amb 230 i tercer Miguel Pérez de Vallromanes amb 225.

Per territoris en les comarques de Barcelona lidera Alexandre Albiñana, a les de Girona Albert Gironés del P&P Platja d’Aro, a les de Tarragona Marc Casellas del P&P Sant Jaume i a les de Lleida Daniel Gonzáles del P&P Lleida.

La propera prova oficial puntuable pel Rànquing serà el Campionat de Catalunya Absolut que es jugarà el 16 i 17 de juny a la Garriga i que el cap de setmana anterior tindrà la fase prèvia per a definir els participants.

 

Veure les classificacions a:

http://nova.pitchputt.cat/noticies/noticia.php?id=18468

Veure les fotografies a:

http://nova.pitchputt.cat/albums/fotos.php?id=161

Links:

http://www.esportcatala.cat/cms2/index.php?option=com_content&view=article&id=6221:paco-salido-guanya-el-ranquing-a-portal-del-roc&catid=24:pitch-and-putt&Itemid=30

http://www.golfamateur.es/pp-paco-salido-gana-el-ranking-en-portal-del-roc/

Retall de premsa:

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC