Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Carolina González guanya el Campionat de Catalunya Femení 2012

Ets a:  IniciNotíciesCampionats de CatalunyaNotícia id 19421
26.09.2012

Campionats de CatalunyaCarolina González guanya el Campionat de Catalunya Femení 2012

Carolina González guanya el Campionat de Catalunya Femení 2012

Carolina González guanya el Campionat de Catalunya Femení 2012


 


Els dies 15 i 16 de setembre es va celebrar al Pitch & Putt Lloret Papalús el Campionat de Catalunya Femení 2012 organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. El dissabte a les 9 en punt del matí es donava el tret de sortida a la primera volta del Campionat. Les jugadores havien de passar un tall per accedir a jugar la segona volta de la competició. Els segons 18 forats els jugarien les 72 millors de les tres categories: primera, segona i tercera.

La primera volta la van jugar 87 jugadores i el millor resultat el va fer la jugadora local Mª Encarnación Robledo amb un cop sota par, seguida de la Isabel Rodriguez (P&P Portal del Roc) amb el par del camp i en tercera posició i 2 cops més van empatar  les jugadores Romina Montano (Forat en 1), Carla Puig (P&P Franciac) i Carolina González (P&P Vallromanes).

El diumenge a les 10 del matí s’iniciava la segona volta de la campionat, el resultat estava molt obert, hi havia vàries jugadores que podien emportar-se el títol. En un principi semblava que el resultat es decantava per la jugadora local Mª Encarnación Robledo, però en un mal forat la sort va canviar i va passar a liderar provisionalment el campionat la Isabel Rodriguez

Al forat 17 la Isabel Rodriguez duia 2 cops d’avantatge sobre la Carolina Rodriguez que havia acabat amb un resultat de +2 acumulat. En el forat 17 la Isabel va fer un mal cop de sortida i posteriorment va necessitar tres cops més per acabar el forat. En el 18 es va quedar curta de sortida i posteriorment es jugava el Campionat en un putt llarg que no va entrar. Això feia que hi hagués un empat entre les dues jugadores després de jugar-se 36 forats. Es va haver de fer un desempat “a mort sobtada” des del forat 1.

En la sortida del desempat va tirar primer la Carolina que va deixar-se la bola a l’entrada de green i posteriorment la Isabel que va enviar la bola a l’esquerra, fora de green. Va necessitar dos cops més per a tenir opció a ficar la bola, mentre que la Carolina va fer un gran putt i va embocar fent un birdie que li donava el triomf.

D’aquesta manera la jove jugadora del P&P Vallromanes es va proclamar Campiona de Catalunya Femenina 2012. La Isabel Rodríguez, gran jugadora també, es per segon any consecutiu sots-campiona de Catalunya. Pel que fa a la resta de categories les guanyadores van ser: de 1era, la Laura Desoi i Carla Puig, totes dues del P&P Franciac, de segona la Rosalia Oliva (P&P Teià) i Fàtima Pellicer (C.E. Lopi) i de tercera categoria la Victoria Larrosa i la Irina Kameneva, totes dues jugadores locals del P&P Papalús.

Classificació:

http://nova.pitchputt.cat/noticies/noticia.php?id=19338

Àlbum de fotos:

http://nova.pitchputt.cat/albums/fotos.php?id=171

Link:

http://www.esportcatala.cat/cms2/index.php?option=com_content&view=article&id=6609:carolina-gonzalez-guanya-el-campionat-de-catalunya-femeni-2012-&catid=24:pitch-and-putt&Itemid=30

Premsa:

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC