Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Torneig Benèfic Fernando Morgado el 20 d'octubre

Ets a:  IniciNotíciesPublicitatNotícia id 19455
01.10.2012

PublicitatTorneig Benèfic Fernando Morgado el 20 d'octubre

Torneig Benèfic Fernando Morgado el dissabte 20 d'octubre a les 15:00 a Sant Cebrià. Modalitat Fourball Stableford

Com recordem una bona colla de jugadors que el varem conèixer, el Doctor Morgado ens va deixar ara fa un any i dos mesos.

També recordem aquell homenatge que li varem tributar l’any passat en forma d’un torneig multitudinari a Sant Cebrià i on la solidaritat de molts de nosaltres es va posar de manifest. Ho vull recordar sense dir noms per no oblidar-me de ningú però va ser un acte molt alegre i a l’ensems, emotiu.

Eren els moments en que el Doctor, que tan havia fet pel P&P a nivell internacional i que sempre va donar suport a la realitat catalana, es debatia ja entre la vida i la mort a Santiago de Xile, el seu país.

Sortosament, en aquella ocasió, amb els diners que varem recollir de tots els participants, varem poder enviar-li una quantitat important del medicament (que només es podia comprar aquí) que li va allargar la vida uns mesos, si bé, finalment, el càncer el va abatre definitivament.

Encara que es tractava d’una persona eminent en el camp de la medicina, per circumstàncies de la vida, va deixar a la seva família en una posició molt precària econòmicament i aquesta precarietat encara s’ha agreujat.

Es per això que, aquells que el varem conèixer, li organitzem un torneig benèfic amb el recolzament de la nostra Federació, a Sant Cebrià, que ens ha cedit el camp i que ens permetrà dues coses: honorar la seva memòria i beneficiar a la seva necessitada família amb l’import recollit que els hi enviarem immediatament.

El torneig el celebrarem d’una manera molt especial, ja que la Federació Xilena també hi vol contribuir.

El dia 20 d’octubre, dissabte, (apunteu-vos-ho a l’agenda), nosaltres jugarem a les 3 de la tarda i a Santiago de Xile, simultàniament es jugarà el mateix torneig, encara que allí seran les 10 del matí.

Quan acabem, a les 6 de la tarda, (les 13:00 hores a Santiago), hi haurà un pica-pica, lliurament de premis i sorteig d’objectes que regalen desinteressadament empreses i particulars (tots hi podeu col·laborar, dirigint-vos al Camp de Sant Cebrià) i per primera vegada ens connectarem amb Xile i a traves d’una videoconferència tindrem la presència del President de la Federació Xilena que ens dirigirà unes paraules i que seran contestades pel nostre President, Víctor Moscatel que ha volgut participar personalment en aquest acte, la qual cosa li agraïm profundament.  

Tothom hi és convidat, joves i grans, dones i homes. Si no teniu parella, ja us en cercarem.

Serà una festa on demostrarem una vegada més que en aquest país, ens sabem divertir i al mateix temps, ser solidaris.  

Francesc Solé

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC