Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

José Llonch guanya el Rànquing a Bellpuig

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 19701
30.10.2012

Fulls Informatius FCPPJosé Llonch guanya el Rànquing a Bellpuig

José Llonch guanya el Rànquing a Bellpuig


 

Els dies 28, 29 i 30 de setembre es va celebrar a l’Urgell Pitch & Putt Bellpuig (Lleida) la 10ena prova del Rànquing FCPP, organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Hi van participar 195 jugadors/es, però el dissabte en ser un dia força plujós, cosa que va fer que alguns jugadors/es es retiressin de la prova.

Aquesta la va guanyar el José Llonch que va fer 49 cops, seguit del Sergi Chaves (C.E. Par 2008) i el Xavier Ponsdomènech (P&P Papalús) tots dos amb 51 cops. Pel que fa a la categoria femenina, va guanyar la jugadora local Marta Cucurull que va fer 52 cops i la categoria sènior se la va emportar el guanyador absolut de la prova, el José Llonch.

Pel que fa a la classificació general del Rànquing, lidera la classificació provisionalment l’Alexandre Albiñana (P&P El Vallès) amb 420 punts, seguit de Xavier Ponsdomènech amb 405 i d’Eric Puig (P&P Franciac) amb 389. Lidera la classificació femenina la Pilar Montero (P&P Vallromanes) amb 404 punts, seguida de la Montserrat Garcia (Orfeó Catalonia) i l’Isabel Rodriguez (P&P Portal del Roc) totes dues amb 366 punts. I la classificació sènior l’encapçala l’Amador Rodriguez amb 419 punts, en segona posició el jugador del P&P El Vendrell Ricardo Betlinski amb 386 i en tercer lloc es situa el Lluís Grifé (P&P Can Rafel) amb 376 punts.

Els líders de les categories per províncies són: l’Alexandre Albinyana per Barcelona, el Xavier Ponsdomènech per Girona, el Ricardo Betlinski per Tarragaona i el Miquel Porta per Lleida.

La propera prova es celebrarà els dies 2,3 i 4 de novembre al Pitch & Putt Sant Jaume . Serà la penúltima prova del Rànquing FCPP d’aquest 2012.


Veure classificació de la prova

Veure Classificació acumulada

Veure Classificació RCA

Veure enllaç SPORT

Veure enllaç Esportcatala.cat

  

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC