Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Rànquing FCPP 2013

Ets a:  IniciNotíciesRànquing FCPPNotícia id 20029
17.12.2012

Rànquing FCPPReglament Rànquing FCPP 2013

Els dies 11, 12 i 13 de gener de 2013 es jugarà la 1ª prova del Rànquing FCPP 2013 a St.Cebrià i Roc 3. Inici de les inscripcions el dilluns 24 de desembre a les 0 hores

 

Reglament Rànquing FCPP 2013


Els dies 11, 12 i 13 de gener de 2013 es jugarà la 1ª prova del Rànquing FCPP 2013 als camps de St.Cebrià (zona est) i Roc 3 (zona oest): 


Aquest any el Rànquing FCPP 2013 te algunes novetats que val la pena comentar concretament per tal d’aclarir sintèticament els dubtes que els jugadors puguin tenir al marge de que el Reglament de la prova recull àmpliament tots aquests detalls.

    I.   La novetat més evident és el desdoblament de la prova en dues zones per evitar uns desplaçaments excessivament llargs per als jugadors i conseqüentment un alt cost econòmic.

Hi haurà un total de 7 proves desdoblades en dues zones (est i oest) i altres proves que es jugaran a zona única per la seva particularitat sumant un total de 2 proves a Andorra, 1 a Salardú, la puntuació dels dos principals Campionats de Catalunya i les 2 finals que es juguen a zona única (en total 7 puntuacions provinents d’aquesta zona única).

Es realitzaran dues classificacions informatives (una per l’est i una per l’oest) i una classificació global que serà la classificació vàlida pel Rànquing FCPP 2013 on s’agruparan els resultats globals de les dues zones.

A la classificació de la zona est s’hi comptabilitzaran els 8 millors resultats entre les 7 proves a la zona est i els 7 resultats de zona única (2 a Andorra, 1 a Salardú, 2 Campionats de Catalunya i 2 proves Finals).

A la classificació de la zona oest s’hi comptabilitzaran els 8 millors resultats entre les 7 proves a la zona oest i els 7 resultats de zona única (2 a Andorra, 1 a Salardú, 2 Campionats de Catalunya i 2 proves Finals).

Finalment a la classificació agrupada de les dues zones es comptabilitzarà per a cada jugador, el millor resultat obtingut a qualsevol de les dues classificacions informatives anteriors (est i oest).

  II.        El fet de jugar a dues zones amb camps seu i condicions diferents, obliga a que per poder comparar els resultats, la puntuació es realitzi a partir de la posició a la classificació i no a partir del resultat com fins ara es feia.

 III.             Per tal de tenir en compte l’importància de les diferents proves, s’ha previst una ponderació dels resultats de forma que les proves que es juguen a dues zones es ponderaran al 100%, les proves de Salardú i Andorra al 110%, les proves Finals al 120% i les puntuacions provinents dels Campionats de Catalunya al 130%.

 IV.    Es realitzaran simultàniament les classificacions scratch i handicap obtenint els seus respectius resultats acumulats del Rànquing.

   V.      A l’apartat de premis s’inclou la gratuïtat de la temporada per als guanyadors de les principals categories d’un any, així com la gratuïtat de la següent prova per als guanyadors de les principals categories.

 VI.        A la categoria de premis, s’ha previst celebrar un cop finalitzat el Rànquing FCPP 2013 una prova anomenadaCopa de Campions a la que únicament es podrà accedir per invitació, o bé per ser Campió de Catalunya de les diferents modalitats jugades durant l’any, o bé per estar classificat entre les primeres posicions de les diferents categories del Rànquing FCPP 2013.

 

Es pot consultar el Reglament de la competició a: clickar per veure el Reglament

 

Secretaria FCPP

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC