Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu desembre 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 20078
20.12.2012

Fulls Informatius FCPPFull informatiu desembre 2012

L’Eric Puig guanyador del Rànquing FCPP 2012

El dies 30 de novembre i 1 i 2 de desembre es va disputar al P&P Gualta (Girona) la 12ena i última prova del Rànquing FCPP 2012, organitzada per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El millor jugador de la prova va ser el local Fernando Cano que va fer 52 cops i amb 2 cops més va haver un empat entre 6 jugadors, Albert Gabarró (P&P Platja d’Aro), Àngel Pérez (P&P Can Rafel), el jugador local Daniel Giménez, Manuel Martínez (Backswing Blanes), Jordi Planas (P&P Can Rafel) i l’Eric Puig (P&P Franciac). La millor jugadora va ser la Montserrat Garcia (Orfeó Catalonia) que va fer 55 cops i el millor jugador en categoria sènior va ser el Ricardo Betlinski (P&P Vendrell).

Una vegada finalitzada l’última prova, el guanyador del Rànquing FCPP 2012 que el defineix com a millor jugador de l’any és l’Eric Puig amb un acumulat de 423 punts. Cal recordar que també aquest any ha guanyat al Campionat de Catalunya Matxplay i la Copa ACPP de Parelles Mixtes fent parella amb Marta Farrés i ha quedat segon amb el seu equip del P&P Franciac al Campionat de Catalunya per Equips i a la Copa Catalunya. En segona posició i amb 3 punts menys ha quedat l’actual Campió de Catalunya Absolut l’Alexandre Albiñana (P&P El Vallès) i en tercera posició el Xavier Ponsdomènech (P&P Papalús) amb 405 punts.

Pel que fa a la categoria femenina la guanyadora del Rànquing FCPP ha estat la Pilar Montero (P&P Vallromanes) amb 416 punts, en segon lloc la Montserrat Garcia amb 378 i amb un punt menys la Mercè Marco del P&P El Vendrell. Cal destacar que la Pilar Montero ha guanyat 7 de les 12 edicions del Rànquing Femení.

A la categoria dels sèniors el guanyador ha estat l’Amador Rodriguez (P&P Sant Cebrià) amb 420 punts, en 2ona posició el Lluís Grifé (P&P Can Rafel) amb 405 i amb un punt menys el Ricardo Betlinski (P&P El Vendrell).Cal destacar que l’Amador Rodríguez ha guanyat les 5 darreres edicions del Rànquing Sènior.

Els guanyadors del Rànquing per territoris han estat l’Alexandre Albiñana per Barcelona, l’Eric Puig per Girona, el Ricardo Betlinski per Tarragona i per Lleida ha estat el Miquel Porta (P&P Lleida).

En tot el Rànquing de l’any 2012 han participat un total de 935 jugadors i jugadores.


Classificació de la prova

Classificació final Absoluta

Classificació final Femenina

Classificació final Sènior

Classificació final Barcelona

Classificació final Girona

Classificació final Tarragona

Classificació final Lleida

Link web diari SPORT


Notícia publicada al diari SPORT:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC