Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Avís Legal

Ets a:  IniciNotíciesInformació de la webNotícia id 20125
31.12.2012

Informació de la webAvís Legal

Aquest lloc web i els dominis pitch.cat, pitchputt.cat, pitchandputt.cat i pitchandputtcat. com i corresponen a l’Associació Catalana de Pitch & Putt (ACPP), amb NIF G-17419706, domicili social al Carrer Diputació 274 ppal A de Barcelona, amb e-mail info@pitch.cat.

Condicions generals d'ús
L'usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web, el que implica que ho utilitzarà conforme al present avís legal i les Condicions Particulars de certs serveis, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.
L’ACPP es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d'aquest avís legal, i per tant, per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

Propietat intel·lectual i industrial
Aquest lloc web i els continguts inclosos en el mateix (textos, imatges, logotips, marques comercials, programa, etc.) estan protegits per la legislació vigent en matèria de propietat industrial i intel•lectual. Els drets corresponen a l’ACPP o a tercers amb els quals ha acordat la seva utilització. El logotip de l’ACPP i les capçaleres de les seves publicacions es troben protegides per la normativa de propietat industrial.

L’ACPP presenta els continguts que figuren en aquest lloc web amb fins d'informació i publicitat de les seves activitats. Per això, es prohibeix expressament la seva reproducció, còpia, modificació, distribució o transformació per a altres finalitats sense l'expressa autorització de l’ACPP.

L’ACPP es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d'aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

Limitació de la responsabilitat
La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per a portar a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, l’ACPP no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització. L’ACPP no quedarà obligada amb els usuaris que sol•licitin serveis fins que rebin confirmació expressa d'haver estat acceptada la seva sol•licitud o servei.
L’ACPP no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l'ús d'aquest lloc web o dels seus continguts, no garantint l'absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l'usuari.

Política de protecció de dades de caràcter personal
A través del present avís legal, informa als usuaris d'aquest lloc web, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (des d'ara LOPD) sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària, si desitgen facilitar a les dades personals que els són sol·licitats.

L'usuari, al facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d'aquest lloc web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a l’ACPP perquè els tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat.

La recollida i tractament de les dades personals que l'usuari faciliti té com finalitat el manteniment, garantia i control de la relació establerta entre aquest i i remetre-li informació sobre els productes i/o serveis que ofereix aquesta entitat per correu ordinari, electrònic i/o fax.

L’ACPP ha adoptat les mesures tècniques necessàries per a evitar l'alteració, pèrdua o tractament no autoritzat a les dades personals que l'usuari faciliti, tenint en compte de les limitacions que presenta Internet, i manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les dades personals de l'usuari.

L'usuari té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en el fitxer de l’ACPP, rectificar-la de ser errònia, cancel•lar-la o oposar-se al seu tractament entrant a la zona personal i modificant-la, per mitjà de missatge de correu electrònic dirigit a info@pitch.cat o per correu postal dirigit a l'adreça que figura en l'encapçalament d'aquesta nota legal. En ambdós casos s'haurà d'acreditar suficientment la identitat de l'usuari.

L’ACPP podrà utilitzar programes per a analitzar aspectes relatius a l'accés a les seves pàgines web, com per exemple les pàgines més visitades o el temps de les visites. Aquesta informació es tractarà amb finalitat d'estadística i per a la millora dels serveis que ofereix l’ACPP des del seu lloc web i en cap cas permetrà conèixer la identitat de l'usuari.

Legislació aplicable i tribunals competents
Les condicions d'aquest lloc web i les relacions entre l'usuari i es regiran per la legislació espanyola.
Per a conèixer qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l'usuari i l’ACPP, ambdós se sotmeten als Jutges i Tribunals de Barcelona, renunciant a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC