Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 28 - Octubre 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 22321
28.10.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 28 - Octubre 2013

Martínez i Roger guanyen el International Pairs a Lloret

    

El 12 i 13 d’octubre es va celebrar al Pitch & Putt Papalús de Lloret de Mar la International Pairs Tournement en el marc de la Federació Internacional FIPPA. Hi van participar 140 jugadors en parelles provinents d’Irlanda, Andorra, Alemanya, Suïssa, Holanda, Galícia i Catalunya.

Després de la primera jornada en que s’havin jugat 36 forats lideraven la classificació Manel Martínez i Miquel Roger amb 96 cops seguits dels també catalans Joan Carles Agea i Frederic Lloret amb 97. I amb 98 cops dues parelles irlandeses, les formades per Colin Summers i William Buckley i la de Lian O’Donovan i Pacelli Darcy.

En la darrera volta que es jugava diumenge no hi havia gaires canvis en la classificació ja que les banderes es trobaven en posicions molt difícils i dificultaven els bons resultats. Només destacava el resultat dels irlandesos John John Walsh, vigent campió del món, que feia parella amb Lian Scannell que aconseguien fer una volta de 45 cops. Eren els líders provisionals amb 14 cops sota par a l’espera de que arribessin les parelles capdavanteres.  Hi havia diferents parelles amb 13 cops sota par i també amb 12. Només la parella formada per Manel Martínez i Miquel Roger arribaven al forat 17 amb 14 sota par. Eren l’últim grup que havia de finalitzar la competició i depenien d’ells, per ser campions. Gràcies a dos birdies de Manel Martínez al forat 17 i 18 guanyaven la competició amb 145 cops. En segona posició a dos cops quedaven empatats les parelles John John Walsh amb Lian Scannell i Enric Sanz amb Sergi Peña. En quarta posició hi havia un triple empat entre les parelles: Borja Ramon amb Antonius Van Zanvoort, Jordi Serra amb Daniel Gimenez i Colin Summers amb William Buckley.


Classificació

Àlbum de fotos

Link al web de la FIPPA

Link


PDF de la notícia publicada en premsa:

  

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC