Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Premis 2013 per a Clubs de la FCPP que fomentin els juvenils

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 22659
12.12.2013

Circulars FCPPPremis 2013 per a Clubs de la FCPP que fomentin els juvenils

Circular FCPP 12/2013. Premis 2013 per a Clubs de la FCPP que fomentin els juvenils

Premis 2013 per a Clubs de la FCPP que fomentin els juvenils


Un dels grans objectius que es planteja la FCPP és el creixement de la participació de jugadors juvenils. Aquest augment s’ha de reflexar en indicadors com són l’augment de llicències i en l’increment de participació en les competicions oficials de juvenils de la FCPP. Per assolir aquest objectiu la FCPP va posar en marxa en el 2011 uns premis dirigits als clubs de la FCPP que més treballin per assolir aquest objectiu. Aquesta mesura ja la porten a terme diferents federacions esportives catalanes amb bons resultats.

En el pressupost del 2013 la FCPP ha destinat una partida de 2.000 € al foment del Pitch & Putt entre els juvenils per mitjà un premi. A continuació s’explica el funcionament d’aquests premis que mantenen el criteri que era vigent en la circular 01/2012.

Qui podrá participar dels premis?

Tots els clubs federats de la FCPP que estiguin registrats al Registre d’Entitats Esportives com a club de P&P. Els clubs que estan en procés de registre podran participar i obtenir els premis, sempre i quan en el transcurs del 2013 estiguin registrats. En cas de no ser registrats en el 2013 se’ls hi conservarien els punts per a propers anys. El motiu és que la FCPP no pot cedir material a un club que no estigui formalment constituït i registrat i per tant no tingui entitat jurídica registrada, ni disposi de NIF.

Com es puntuarà?

El sistema de puntuació es manté el del 2012. Cada club obtindrà punts en funció dels següents criteris:
Noves llicències FCPP -16 anys (per llicència sempre que aporti CATSALUT) 6 punts
Participació d’un jugador en una jornada del Rànquing Juvenil FCPP 3 punts
Participació d’un jugador en el Campionat de Catalunya Juvenil FCPP 3 punts
Incompareixença d’un jugador inscrit en una jornada del Rànking Juvenil FCPP 3 punts
Incompareixença d’un jugador inscrit en el Campionat de Catalunya Juvenil FCPP 3punts

Nota: Per incompareixença s’entén no avisar 24h abans de l’horari de sortida de l’esportista. Un justificant mèdic original justifica la incompareixença.

Qui obtindrà premis?

Els destinataris del premis seran els clubs. Una vegada computats tots els punts a data 15 de desembre es dividiran els 2.000 € previstos per aquesta partida, entre els punts repartits, de forma que cada punt tindrà un valor monetari. Els clubs que passin de premi de 100 euros seran els que rebran el premi. Els clubs que no arribin als 100 euros, els punts els hi serviran pel següent any o posteriors. Entre els clubs que passin de 100 euros es recalcularà el valor punt.

Posteriorment, sempre dins del 2013, els clubs premiats podran adquirir material esportiu pel valor del premi que es facturarà a nom de la FCPP i que la FCPP cedirà al club.

Al final de cada temporada la Junta Directiva valorarà el funcionament d’aquests premis per acontinuar-los, modificar-los o suprimir-los en funció dels objectius assolits.

Secretaria FCPP

Barcelona, 10 de desembre de 2013

Clickar per veure la Circular FCPP 12/2013 en format PDF

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC