Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 30 - Desembre 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 22733
23.12.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 30 - Desembre 2013

El Pitch & Putt solidari amb Càritas i amb la Marató de TV3

     

El diumenge 8 de desembre es van celebrar els tornejos benèfics que es fa cada any per aquestes dates a gairebé tots els camps Pitch & Putt d’arreu de Catalunya. Una part del green-fee va destinada a Càritas i l’altre a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties neurodegeneratives.

En total hi van participar un total 1026 jugadors i jugadores de tot el territori català i gràcies a tots ells es va aconseguir un donatiu proper a 11.500 € dels quals la meitat van destinats a Càritas i l’altre meitat a La Marató de TV3 .

Gairebé tots els camps de Pitch & Putt van fer una sortida, excepte alguns dels camps de 9 forats que en van fer dues.  Els camps que van acollir aquesta competició van ser: P&P Badalona, P&P Bellpuig  bonÀrea P&P,  P&P Cambrils, P&P Can Cuyàs,  P&P Can Pascual, P&P Can Rafel, P&P Castelló Empuriabrava, P&P El Vallès, P&P El Vendrell, P&P Gualta, HCP1 P&P  La Garriga P&P, P&P Lleida,  Mas Gurumbau P&P, Mas Pagès P&P,  Oller del Mas P&P, Lloret Papalús P&P, P&P Portal del Roc, Roc3 P&P, P&P Sant Cebrià, P&P Sant Cugat, Sant Jaume P&P,  P&P Barcelona-Teià, P&P Tennis Mora, Teyco P&P L’Ampolla,  P&P Vallromanes.

 

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC