Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 32 - Febrer 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 23150
25.02.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 32 - Febrer 2014

Vallromanes, Franciac Blau i P&P Lleida Femení lideren  l’Interclubs Femení

       

El dia 15 de febrer es va disputar la 2ona prova de l’Interclubs Femení ACPP al P&P Franciac (zona Nord), al Tennis Mora (zona Centre) i al P&P El Vallès (zona Sud). Hi van participar 35 equips i mes de 200 jugadores, organitzat per l’Associació Catalana de P&P.

A la zona Nord les millors jugadores van ser les locals Farrés – Puig i Maurey – González que va fer 53 cops, seguides de la parella de l’equip Fem Gualta, Catherine González i Carmen Giménez i de la Lourdes Martín i la Dolors Palahí (P&P Sant Cebrià) que van fer 1 cop més. Fem Gualta va ser l’equip guanyador en categoria handicap amb 6 cop sota par i en la categoria scratch  el guanyador de la prova va ser Franciac Femení Blau amb 106 cops. Encapçala provisionalment la classificació general amb 190 punts l’equip Franciac Femení Blau seguit de l’Olewer amb 180 i el P&P Peralada Femení amb 170.  En la classificació handicap lidera la taula Fem Gualta amb 200 punts    

A la zona centre la millor parella tant en classificació scratch com handicap va ser la Yun-Wen Hu de Vilallonga i la Laura Beltran (P&P Hcp1) que van fer 5 cops sota par, seguides de la Rosa Mª Iglesias i la Carmen Ceballos (P&P Teià) i la Carolina González i la Aida Grau (P&P Vallromanes) amb dos cops més. L’equip guanyador de la prova va ser Hcp 1 Premium amb 102 cops. En segona posició va quedar Vallromanes amb un cop més. Encapçala la taula de manera provisional Vallromanes amb 190 punts, seguit de Hcp 1 Premium amb 180 i amb 170 l’equip Teià Swing, que va primer a la classificació handicap.

Al P&P El Vallès, van haver 3 parelles que van fer 1 cop sota par, van ser Lopez – Martínez (P&P Lleida), Rodríguez – Soler (Portal del Roc) i Nachshon – Cucurull (P&P Lleida). Pel que fa a classificació per equips el millor va ser el P&P Lleida Femení amb 106 cops seguit del local  El Vallès Femení, amb 2 cops més. Les millors parelles en categoria handicap van ser l’encarna Corral i la Conchita Serrano, la Gloria Ruiz i la Mercè Hernández i la Luisa Cuadros i la Cristina Aguasca, totes jugadores locals  amb 5 cops sota par. La classificació general està encapçalada per l’equip P&P Lleida Femení amb 190 punts, seguit del Portal del Roc amb 180 i en tercera posició les tarragonines Vendrell Ladies amb 152. La classificació handicap està encapçalada per l’equip Portal del Roc amb 172 punts.

La propera prova es jugarà el dia 23 de març a Mas Gurumbau, a Badalona i Sant Jaume.


Classificacions

Àlbum de fotos

Link al diari Sport

Video de la 1a prova Est jugada al P&P Gualta

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC