Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 36 - Juny 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 24081
30.06.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 36 - Juny 2014

EL P&P BADALONA ODYSSEY CAMPIÓ DE L’INTERCLUBS 2014


    

 

El cap de setmana 14 i 15 de juny es va disputar la 7ena i última prova del Campionat de Catalunya per Equips - Interclubs 2014, es va celebrar a diferents camps d’arreu de Catalunya: Teià, Hcp 1, Sant Jaume, Tennis Mora, Lleida, Mas Pagès, Sant Cugat, Roc 3 i Bellpuig.

 

Els equips de la màxima categoria van jugar-se el títol al P&P Teià, el millor resultat el va fer el local Josep Garcia amb 5 cops sota par, seguit del badaloní Carlos Vilardell amb un cop més. Pel que fa a les parelles la millor va ser la formada per l’Eric Puig i l’Emili Sanmartín (P&P Franciac) amb 46 cops, seguits de les parelles Paz - Martínez (P&P Gualta), Gangonells – Fernandez (Portal del Roc) i Peña - Moreu (P&P Badalona) amb un cop més.

 

L’equip guanyador de la prova va ser el P&P Badalona Odyssey amb 205 cops, els mateixos que Jugadors del Vallès.

 

Un cop finalitzada la prova l’equip P&P Badalona Odyssey es va proclamar Campió de l’Interclubs 2014 amb 634 punts . Durant aquesta temporada l’equip de Badalona ha guanya tres proves de les 7 disputades i a encapçalat la taula des de la 3era jornada sense deixar el lideratge fins a emportar-se el títol. Els jugadors que formen l’equip son: el Xavier Monleón (capità), Jordi Giró Clarasó, Jordi Giró Codina, Marc Fortuny, Albert Moreu, Sergi Peña, Jose Posilio, Salvador Moreu, Enric Sanz, Manuel Amor, Ramón Corral, Marc Bella i Carlos Vilardell.

 

El club del Castell de Godmar de Badalona ja va guanyar el Campionat l’edició de l’any 2010 i la Copa Catalunya al 2009.

 

Els equips campions de la resta de divisions son: 2ª div. Est : Backswing Blanes – Muralla Òptica, 2ª div. Oest: P&P Cambrils, 3ª div. Est: Mas Gurumbau, 3ª div. Oest: Can Cuyàs I, 4ª div. Nord: Albatros, 4ª div. Centre G-1: Callejeros, 4ª div. Centre G-2: Sant Cugat P&P C i a 4ª div Sud la taula La Fusta.

 

Classificacions


Àlbum de fotos


Notícia de Golfamateur del Diari Sport

 

Notícia publicada al 9 esportiu:

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC