Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Discurs i fotografia de Josep Mª de Anzizu president de l'ACPP

Ets a:  IniciNotíciesCatalunyaNotícia id 2512
11.12.2004

CatalunyaDiscurs i fotografia de Josep Mª de Anzizu president de l'ACPP

Nit del P&P 2004 celebrada l'11 de desembre al Maremagnum













































NIT DEL PITCH AND PUTT (11 desembre 2004)

NIT DEL PITCH AND PUTT

11 de desembre 2004

 

 

Apreciats amics i amigues del Pitch and Putt,

 

En les meves paraules finals en la Nit de l’any passat, deia: “A veure si el 2004 és l’any dels DEU: deu anys d’existència de l’ACPP I deu mil jugadors amb tarja de l’associació. No estem gaire lluny…”

 

El 2004 ha estat un any que es podria qualificar, altra vegada, d’excepcional per al Pitch and Putt català. Hem seguit creixent a un ritme entre el 15 i 20 per cent i hem sobrepassat la xifra de deu mil jugadors. A més a més, la nostra associació ha estat la guanyadora de la I Copa del Mon de Pitch and Putt. Tot un èxit.

 

Un èxit que penso que és el premi a més de deu anys d’esforços de moltes persones i la conjunció de diverses circumstàncies favorables: la visió inicial d’en Martin Whitelaw que tot i havent viscut el model irlandés el va saber modificar i adaptar a Catalunya; el risc assumit per uns quants petits empresaris; l’ajuda i col·laboració de la Federació Catalana de Golf; la feina poc coneguda però eficaç de molts voluntaris quan les nostres possibilitats econòmiques eren molt escasses; la ajuda d’alguns mitjans de comunicació; i, per sobre de tot, el suport i entusiasme de milers de jugadors i jugadores que practiquem assíduament una activitat esportiva que ens agrada.

 

Durant aquests deu anys, el Pitch and Putt català també ha generat molt d’interès fora de casa nostre. Hem tingut les visites i hem ajudat a inversors i directius de diversos països europeus i també d’Amèrica Llatina (concretament d’Argentina i de Xile, país aquest que ha adaptat el nostre know how per a constituir la Federació Xilena de Pitch and Putt). I, sense sortir de l’estat, darrerament ha despertat l’interès de la Real Federacion Española de Golf que ha decidit reglamentar el que ells entenen com “Pitch and Putt”  lligat al mon del golf.

 

Penso que, a Catalunya, nosaltres hem de seguir el nostre camí. Som un col·lectiu important en nombre de camps i de jugadors, tenim un sistema de competicions que pot anar-se millorant però que funciona bé, una estructura cada vegada més professional, uns mitjans econòmics no massa importants però suficients, el reconeixement internacional (som un dels pocs esports on Catalunya forma part com a membre de ple dret d’un organisme internacional, l’EPPA) i tenim una normativa acceptada per aquest darrer organisme, l’únic a nivell mundial que regula aquest esport.

 

Des de fa temps, hi ha un bon nombre de vosaltres –jugadors, directius i empresaris- que penseu que hauríem de donar un pas més. Avui us puc dir que donarem aquest pas i que fa poc hem iniciat el procés, probablement llarg i complex, per a constituir-nos primer en Unió de Clubs i després en Federació.

Tot això respectant que l’ACPP segueixi assumint un paper important en la promoció i gestió del Pitch and Putt.

 

Podeu estar segurs que els que en aquests moments representem al Pitch and Putt a Catalunya farem tot el que estigui al nostra abast per a consolidar-lo i per refermar la seva identitat.

 

Aquest és el repte pel 2005 i més enllà i us en anirem posant al corrent.

 

Ara us voldria desitjar, en nom de la Junta Directiva, molts d’èxits a nivell personal i esportiu per aquest any que començarà d’aquí a uns dies.

 

Josep Maria de Anzizu

President de l’ACPP

 

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC