Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 52 - Desembre 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 28040
29.12.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 52 - Desembre 2015

Silva, Peiró i Ibanyez guanyen la 1ª prova del Rànquing Juvenil

 

El cap de setmana 5 i 6 de desembre es va disputar la 1era prova del Rànquing / Interclubs Juvenil 2015-2016, que a diferencia de l’any anterior es juga en dues zones geogràfiques de Catalunya  l’Est i Oest. Els participants de la zona Est van jugar al P&P Teià i els de l’Oest al P&P El Vendrell, en total hi van participar 142 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P.

El millor resultat de la zona Est el van fer el Dario Silva (P&P Papalús) i el Nil Peiró (P&P Hcp 1)  amb el par del camp, seguit del Sergi Andrés (P&P Hcp 1)  amb 56 cops, la classificació handicap la va guanyar l’Albert Navas (P&P Peralada)  5 cops sota par.

La categoria dels més petits la d’iniciació la van guanyar la  Daria Ponsdomemech (P&P Papalús), Josep Alonso (Ideas G. Llavaneres) i l’Ian Lopez (P&P Papalús).

L’equip guanyador en categoria competició d’aquesta zona va ser l’equip de Hcp 1 Juvenil que va fer 132 cops , seguit de Papalús Juvenil amb 118, i en tercera posició P&P Peralada Junior amb 108. L’equip Papalús Juvenil també va guanyar la prova per equips categoria iniciació.

Pel que fa als jugadors de la zona Oest, el millor resultat el va fer el jugador Marc Ibanyez (P&P Badalona) amb un cop sota par, seguit de la Mireia Boneta  i l’Adrià Martinez amb el par del camp  (tots dos companys del P&P Can Cuyàs). La classificació handicap la va guanyar el Pol Alabart (P&P Bellpuig) amb un gran resultat de 9 cops sota par.

La categoria d’iniciació la va guanyar el Pol Batlle (P&P Bellpuig).

L’equip guanyador de la zona Oest va ser Can Cuyàs Juvenil que van fer 137 cops, seguit de Badalona – Mogauto amb 124 i en tercera posició G. Urgell Bellpuig Juvenil amb 105 cops.

L’equip que va guanyar en categoria d’Inicició va ser Badalona – Promeses.

La propera prova serà els dies 19 i 20 de desembre al P&P Fornells (zona Est) i al P&P Bellpuig (Zona Oest).

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

Retall de premsa:


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC