Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Informe del Representant dels Jugadors de la FCPP - Gener 2016

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 28173
20.01.2016

Altres NotíciesInforme del Representant dels Jugadors de la FCPP - Gener 2016

INFORME DEL REPRESENTANT DELS JUGADORS DE LA FCPP

GENER 16

 

Tot seguit us faig un breu resum de la tasca desenvolupada des de que vaig fer-me càrrec de la representació dels jugadors.

Us explicaré el que s’ha fet en els dos àmbits on participem: l’Assemblea General i,  la Comissió Esportiva.

 

ASSEMBLEA FCPP  - 4/06/15

Va ser la primera a la qual vaig assistir, donant el vot favorable a tots els punts de l’ordre del dia. En concret, es tractava d’aprovar el informe d’activitats de la FCPP i el tancament del pressupost del 2014. A l’any 2014, la FCPP va tenir pèrdues de 35.000 €, així com n’hi havia hagut el 2013 per 12.000 €.

Totes les qüestions tractades va se aprovades per unanimitat. Vaig disposar de la informació completa dels comptes anuals de la FCPP i, és força preocupant que els Fons Social s’hagi anat reduint a xifres insignificants.

 

ASSEMBLEA FCPP  - 16/12/15

Així, com a l’anterior ocasió havia decidit votar a favor de tots els punts per cortesia (doncs no hi havia tingut participació directa), vaig votar en contra a tots els punts, perquè volia deixar clar el nostre posicionament en els aspectes més importants que ens afecten.

Sobre l’aprovació del pressupost per a l’exercici del 2016, hi vaig votar en contra perquè no estic d’acord en que els ingressos que té la FCPP per compte nostre, no siguin al 100% el que paguem. Una part de la quota que paguem va a parar a la ACPP (Associació de Camps).

Sobre el programa anual i calendari esportiu del 2016, hi vaig votar en contra pels següents motius:

1.       No s’aposta amb prou claredat per la difusió de les categories promocionals

2.       No es va permetre ampliar en 1 prova més el calendari de Interclubs, malgrat que l’enquesta que es va remetre als capitans, reflectia un posicionament clar en aquest sentit.

Sobre l’aprovació de les quotes del 2.016, tampoc hi vaig estar d’acord en considerar que hauríem de tenir un detall més clar del que paguem en la nostre quota anual. Hauria d’haver detall per conceptes.

En tots els punts de l’ordre del dia vaig poder expressar a l’Assemblea els motius i raons pels qual hi votava en contra, però sempre intentant generar debat i reflexió sobre les qüestions rellevants de la FCPP.

 

Considero que els 3 dèficits més rellevants en aquest àmbit són:

1.       Molt escassa participaciódels Clubs (entre 3 i 8 assistents, quan n’hi ha quasi 45 amb dret a vot) a l’Assemblea.

2.       No publicació de les Actes de l’Assemblea General i dels Comptes Anuals de la FCPP i de la ACPP.

3.       Reiterades pèrdues que han eixugat el Fons Social a xifres molt preocupants.

 

REUNIONS COMISSIÓ ESPORTIVA

Es fan reunions periòdiques i molt intenses, en les quals hem pogut participar molt activament. Ho dic en plural perquè la majoria dels qui en formem part, hi tenim la visió del jugador. Tenim el suport dels Comitès de Juvenils, Femení i Sènior, que treballen específicament en les competicions del seu àmbit. Tots hi som representats: Jugadors, Federació i Àrbitres.

He participat a totes les reunions convocades: 1 de juliol, 3 d’agost, 21 d’octubre i, 5 de novembre.

Les 3 funcions més rellevants de la Comissió Esportiva són:

1.      Configurar el calendari esportiu de l’any següent.

2.      Reglaments i organització de totes les competicions de la FCPP i l l’ACPP.

3.      Proposta Ciriteris Selecció Catalana en proves oficials i amistoses.

 

A la reunió del mes d’agost, vaig presentar una proposta de calendari esportiu del 2.016 en el qual hi havia afegit una prova del interclubs i, també proposava la supressió de proves de poc èxit. Tot considerant que el IC és la prova reina, vàrem  acordar fer una enquesta als capitans del Interclubs, per tal d’ampliar la competició en 1 prova més.

El resultat va ser clar en aquest sentit, si bé des de la Junta Directiva, es va considerar que no hi havia hagut prou participació per a fer el canvi. Es va recomanar que aquest any féssim el mateix plantejament, aconseguint una alta participació en les respostes. Hi treballarem.

Per a l’any 2.017, faré propostes per tal que surtin reforçades les proves de més èxit i, per a millorar el calendari, intentant centrar les competicions en el mesos de climatologia més favorable.

 

RETRIBUCIÓ

No tinc cap de mena de retribució per la tasca que desenvolupo.

El criteri existent és que la participació a l’Assemblea General és voluntària i, per tant les despeses que es generin van per compte i càrrec de cadascú. Es a dir, a càrrec meu.

En canvi, per la participació a les reunions de la Comissió Esportiva (que es sol reunir a Barcelona), es permet que es facturin les despeses necessàries: quilometratge, peatges i aparcament. Per aquest concepte, i fruit de la participació a totes les reunions he facturat 228,01 €.

 

Resto a la vostre disposició sempre que vulgueu a l’adreça xavi.blofia@gmail.comi, en persona, quan ens trobem pels camps de Catalunya.

La propera comunicació que us faci serà abans de les vacances d’estiu.

Gràcies pel vostre temps.

 

Xavier Martín (FCPP 15.883)

Representant dels Jugadors

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC