Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Suspensió del Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2016

Ets a:  IniciNotíciesCampionats de CatalunyaNotícia id 29380
06.06.2016

Campionats de CatalunyaSuspensió del Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2016

L'11 i 12 de juny NO es jugarà el Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2016 a L'Ampolla
El Comitè d'Urgència de la Junta Directiva FCPP, juntament amb el Comitè d'Urgència de la Comissió Esportiva FCPP i el Representant dels Jugadors a l'Assemblea FCPP han decidit que els dies 11 i 12 de juny NO es jugarà el Campionat de Catalunya Absolut al P&P L'Ampolla. El motiu per prendre aquesta decisió i suspendre la competició és que l'estat del camp no és l'adequat per a una competició d'aquestes característiques i aquest nivell. 

Reconeixem un gran esforç de la nova direcció del camp de L'Ampolla per a recuperar l'estat del camp des de fa uns mesos, però la línia de millora que s'havia pogut comprovar en altres vegades, en aquesta ocasió no permet jugar una competició d'alt nivell com és el Campionat de Catalunya Absolut en aquest camp i en aquestes dates. 

S'informa als jugadors que properament es farà pública la nova data i el nou camp seu del Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2016 que serà amb tota probabilitat després de l'estiu i podent assegurar el màxim nivell de qualitat i organització per a que aquesta competició pugui seguir sent un referent del més alt nivell esportiu del Pitch and Putt Català. 

Quan es defineixi la nova data i la nova seu d'aquesta competició, s'especificaran les condicions particulars de la mateixa, juntament amb la modificació del Reglament, per tal de definir les places de la competició, la forma d'accedir a elles i el tractament diferenciat pels jugadors que ja han accedit a aquesta fase prèvia.


Comitè d'Urgència de la Junta Directiva FCPP
Comitè d'Urgència de la Comissió Esportiva FCPP
Representant dels Jugadors a l'Assemblea FCPP

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC