Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Catalunya 2ª a la Copa del Món 2016

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 29571
03.07.2016

FIPPACatalunya 2ª a la Copa del Món 2016

Marc Lloret, Josep Martínez i Enric Sanz són els jugadors que han representat a Catalunya a la Copa del Món de Pitch and Putt 2016 jugada a la Xixerella d'Andorra

Catalunya 2ª a la Copa del Món 


La selecció catalana de va quedar classificada en segona posició després de perdre la final de la Va Copa del Món de pitch & putt per 3 a 2 contra Irlanda. La competició es va jugar a la Xixerella, a la Massana a Andorra, del 1 al 3 de juliol. 

Per arribar a la final la selecció catalana va haver de fer un bon paper en les diferents fases de la competició. Catalunya va quedar segona, per darrera d'Irlanda, en la ronda inicial que definiria el quadre d'enfrontaments. Aquest aspecte li assegurava no trobar-se amb Irlanda fins la final. 

En el primer enfrontament del quadre en quarts de final Catalunya guanyava a França per un ajustat 3 a 2. Cal destacar que el nivell de joc va ser altíssim, ja que com exemple Josep Martínez perdia el seu partit contra Franck Menard tot hi haver fet 9 birdies (forats en dos cops) en el recorregut, ja que el francès en va fer 11. 

A semifinals Catalunya va guanyar a la Gran Bretanya per 4,5 a 0,5. Els irlandesos per arribar a la final van derrotar al País Basc per 4 a 1 en quarts i a Galícia en semifinals per 4,5 a 0,5. 

Pel que fa a la final en els primers partits del matí el resultat quedava 1 a 1 en haver guanyat la parella formada per Enric Sanz i Marc Lloret contra John Ross Crangle i Eamon Gibney. Va ser necessari remuntar el partit que inicialment se’ls havia posat en un desavantatge de dos forats, però que a ritme de fer birdies seguits en els forats 14, 15 i 16 guanyaven el primer punt pels catalans. Josep Martínez perdia el seu partit individual contra John Walsh. 

Al migdia els tres partits individuals començaven força malament pels catalans i arribaven al forat 9 amb 4 forats de desavantatge. Josep Martínez perdia per 7 forats quan en quedaven sis contra John Ross Crangle. Marc Lloret i Enric Sanz des del forat 9 demostraven que en els forats més llargs eren molt més forts. Enric Sanz acabava guanyant per un forat a John Walsh, qui va ser campió del món individual. Marc Lloret es quedava a les portes d’empatar el seu partit contra Eamon Gibney. Lloret perdia per un forat tot i va tenir opcions fins el forat 18, on depenia d’un birdie que per molt poc no va entrar. 

La classificació final va quedar: 1er Irlanda, 2on Catalunya, 3er Galícia, 4rt Gran Bretanya, 5è Noruega, 6è Andorra, 7è França, 8è País Basc, 9è Suïssa i 10è Xile. Irlanda d'aquesta forma guanya la seva tercera Copa del Món consecutiva, mentre que Catalunya en té dues, les dels anys 2004 i 2006.


Àlbum de fotos

Video de UFEC TV

Web del diari SPORT


Nota de premsa:


    

Resultats de la final que enfrontava a Catalunya amb Irlanda:

Resultats de semifinals que enfrontava a Catalunya amb Gran Bretanya:

Resultats de quarts de final que enfrontava a Catalunya amb França:

Jugadors de la Selecció Catalana de Pitch and Putt en els diferents enfrontaments matxplay:

    

    

    

    

Resultats de les dues voltes strokeplay que definien el quadre de joc de la competició:


Fotografies de la Cerimònia d'Inauguració:

 


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC