Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 62 - Novembre 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 30676
30.11.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 62 - Novembre 2016

Carles i Josep Pérez guanyen a Fornells

 

Del 25 al 27 de novembre es va jugar la 3era i penúltima prova del Rànquing Dobles FCPP al Pitch & Putt Fornells (Fornells de la Selva). Hi van participar 274 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El divendres en la primera jornada de competició de les 53 parelles participants,  els millors van ser en Josep i en Carles Pérez (P&P Hcp1) que van fer 10 cops sota par, seguits de Miguel Angel Soler (P&P Roc 3) i Oscar Piqué (Callejeros) amb 2 cops més. El dissabte al matí 108 jugadors més van intentar millorar el resultat dels líders, però no va ser possible. Entre les primeres posicions de la taula es van fer un lloc Josep Iglesias (P&P Can Pascual) i Angel Navarro (Callejeros) amb 46 cops. Diumenge últim dia de la competició,  dos parelles més van fer també 46 cops, van ser Alberto Alcaraz i Robert Ramón (P&P Can Rafel) i en Manuel Amor i Carlos Vilardell (P&P Badalona).

Pel que fa  a la classificació handicap els guanyadors van ser Alfonso Luis Rodriguez i Javier Abad (CE handicap 21) i els locals Jose Antonio i Joaquim Lopez tots amb 48 cops.

Una vegada més el nivell de joc va ser altíssim. 92 de les 137 parelles participants van jugar per sota el par de l camp.

Pel que fa a la classificació general lideren la taula Carles i Josep Pérez amb 183 punts. Cal recordar que han guanyat dos de les tres proves disputades, seguits de Navarro i Iglesias i Sergi Andrés i Jose Manuel Pascual (P&P Hcp1) amb 162 punts i en 4arta i 5ena posició amb 158 punts,  Manuel Amor i Carlos Vilardell i Eric Puig i Oriol Mas (P&P Franciac).

Pel que fa a la classificació handicap encapçalen la classificació general Salvador Leal i Juan José Hernandez companys del Club Pitch & Putt Vall d’Hebron amb 164 punts.

La 4arta i definitiva prova serà els dies 9, 10 i 11 de desembre al Pitch & Putt Oller del Mas.

 

Classificació

Classificació acumulada

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC