Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 62 - Novembre 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 30679
30.11.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 62 - Novembre 2016

Les parelles Puig-Mas i Pérez- Pérez guanyen a Sant Jaume

Del 27 al 30 d’octubre es va jugar la primera prova del Rànquing Dobles  FCPP 2016 al Pitch & Putt Sant Jaume (Sant Jaume dels Domenys - Tarragona). Hi van participar 268 jugadors i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Aquesta competició es juga sota la modalitat fourball medalplay, on de les dues boles que juga la parella, puntua el millor resultat per forat.

A la jornada de dijous hi van participar una seixantena de jugadors, la millor parella  va ser la formada per en Josep i en Carles Pérez (P&P Hcp1) que van fer 43 cops,  11 cops sota par, 9 forats en 2 cops i al forat 13 van fer un forat en 1. Encara quedaven 3 dies més de joc i moltes parelles per jugar, però el resultat no era gens fàcil de millorar. El divendres l’Eric Puig i l’Oriol Mas (P&P Franciac) van fer el mateix resultat que els líders i fins i tot al forat 13 també van fer un hole in one.

El nivell de joc durant tota la competició va ser altíssim, 78 parelles van jugar per sota el par del camp. Un cop acabada la competició , en tercera posició hi va haver un empat entre dues parelles a 45 cops, els locals Oscar Rovira i en Marc Casellas i el Josep Antoni Balart i l’Antonio Mateo (P&P El Vallès). Amb tres cops més, un triple empat entre Salvador Leal i Juan Jose Hernandez (Club Vall d’Hebron Pitch & Putt), Marsal i Ribas (P&P Hcp1)  i Jordi Serra (P&P Tennis Mora) i Daniel Gimenez (P&P Gualta).


Classificació

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC