Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 62 - Novembre 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 30681
30.11.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 62 - Novembre 2016

Josep Martínez campió de Catalunya Sènior

 

El 5 i 6 de novembre es va disputar el Campionat de Catalunya Sènior al Pitch & Putt Gualta (Girona), reservat per a jugadors de més de 55 anys. Hi van participar 52 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch and Putt.

Un cop disputats els primers 18 forats, el millor resultat el va fer el jugador local Josep Martínez amb 52 cops, seguit del seu germà Joan Martinez amb un cop més. La millor femenina i el millor supersènior van ser  la Pilar Montero i el Josep Cortada tots dos del P&P Vallromanes.

El diumenge al voltant de les 14h del migdia, es van jugar els 18 forats restants, els millors jugadors d’aquesta volta van tornar a ser els germans Martínez Martos que van empatar amb un cop sota par, seguits dels locals David Aballanet, Carles Millan i Josep Gurillo amb 1 cop sobre par.

Un cop disputats els 36 forats del Campionat, Josep Martínez es va proclamar Campió Catalunya Sènior amb un total de 105 cops. Cal recordar que es el tercer any consecutiu que guanya aquest títol, en segona posició va quedar Joan Martínez amb un cop menys.

Els guanyadors de la resta de categories van ser: Campiona Femenina: Pilar Montero. Subcampiona Femenina: Cristina Albareda. Campió Supersènior: Jaime Llavina. Subcampió Supersènior: Josep Cortada. Campió 1ª categoria: Josep Gurillo. Subcampió 1ª Categoria: Carles Millan. Campió de 2ª categoria: Jaume Arenas. Subcampió de 2ª categoria: Esteve Vinyoles

Un cop acabat el Campionat es va fer l’entrega de trofeus a tots els guanyadors.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC