Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 62 - Novembre 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 30682
30.11.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 62 - Novembre 2016

Thomas Hancey i Kieran Earls guanyen l’International Pairs 2016

 

Els dies 5 i 6 de novembre es va jugar l’International Pairs al Pitch & Putt Sant Cebrià (Sant Cebrià de Vallalta).  L’International Pairs és una competició que forma part del calendari de la FIPPA en modalitat per parelles, amb jugadors de diferents nacionalitats. En total hi van participar 144 jugador/es i els jugadors catalans participants es van guanyar la plaça en la competició prèvia de la setmana anterior.

La competició es disputava a 72 forats i es jugava sota les 3 modalitats, la  greensome que cada jugador fa un cop de sortida s’escull la millor bola i després un cop cada un alternativament. La foursome, la més complicada de totes, que cada jugador executa un cop de forma alternativa i la fourball on cada jugador de la parella juga la seva bola i puntua el millor resultat.

El dissabte es van jugar 36 forats sota les modalitats més complexes, la greensome i la foursome. El millor resultat de la 1ª volta de la competició (greensome) el va fer la parella d’irlandesos Thomas Hancey i Kieran Earls que van fer 12 cops sota par, seguits de  Liam O’Donovan i Pacelli Darcy amb dos cops més. El millor resultat de la 2ª volta (la foursome) el van fer Anthony Kavanagh i William Sheridan i els catalans Enric Cabarrocas i Xavier Barnils amb 48 cops, seguits de Paul Mcgreal i Stephen Murray i Enric Sanz i Jaume Vidal amb un cop més.

Un cop finalitzada la primera jornada de joc lideraven provisionalment la classificació general Hancey i Earls amb un acumulat de 92 cops, seguits de Mcgreal i Murray  amb 96 i en tercera posició va haver un empat a 97 cops entre les parelles, Kavanagh i Sheridan,  els catalans Carles Perez /Sergi Andres i Liam O’Donovan i Pacelly Darcy.  

El diumenge quedaven per disputar 18 forats que es jugaven sota la modalitat fourball. A les 8.30h del matí amb temperatures força fresques començaven a jugar les parelles que havien quedat a la part baixa de la taula i al voltant del migdia, les parelles que lluitaven pel títol de campions.  El millor resultat del diumenge el van fer Paul Mcgreal i Stephen Murray amb 45 cops, seguits de Hancey i Earls, Fleming i Lunning, Farres i Santos, Serra i Gimenez, Navarro i Fernandez, Balart i Iglesias, Soler i Arisa i Perez i Andres, tots empatats a 46 cops.

Els irlandesos Hancey i Earls que van estar durant tota la competició al capdavant de la classificació van fer una bona tercera volta que els hi donava el títol de Campions de l’International Pairs amb un gran resultat de 138 cops acumulats, un total de 24 cops sota par, en segona posició i 141 cops va quedar Paul Mcgreal i Stephen Murray i amb tercera posició i 143 cops els catalans Carles Perez i Sergi Andres (P&P HCP1).

Un cop acabada la competició es va fer la festa de cloenda i l’entrega de trofeus als guanyadors.

 

Classificació

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC