Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 62 - Novembre 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 30683
30.11.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 62 - Novembre 2016

Èxit en el Torneig Ràdio Flaixbac

 

El 5 de novembre es va jugar al Pitch & Putt Vallromanes el Torneig Ràdio Flaixbac de Pitch & Putt Hi van participar 71 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch and Putt en el marc de la campanya”El primer cop”.

En la competició participaven oients de Ràdio Flaixbac que havien participat en algun dels concursos que es van fer en el programa de “El matí i la mare que el va parir”. Entre aquests jugadors hi havia persones que no havien jugat mai, que ho havien fet alguna vegada, que feia temps que no jugaven o que juguen habitualment. Com a convidats especials van participar al torneig els locutors del programa “El matí i la mare que el va parir” en Carles Pérez i en Dídac Tomàs. També van participar jugadors convidats per la Federació Catalana de Pitch & Putt i del Pitch & Putt Vallromanes.

Malgrat que a primera hora feia fresca, el dia va ser perfecte per a la pràctica del Pitch & Putt i la pluja anunciada no va fer acte de presència.

Tots els jugadors van escalfar abans de l’inici de la competició, fins i tot els que mai havien agafat un pal.

La competició es jugava en modalitat Texas Scramble on es juga en grups de quatre persones. Cada jugador fa el cop inicial des de l’estora de sortida i s’escull la millor bola jugada. Des d’allà es jugarà el segon cop per part de tots els integrats de l’equip. Amb aquest procediment es jugarà  cada vegada fins a que les quatre boles siguin embocades pels integrants de l’equip. Aquesta modalitat permet que jugadors novells puguin jugar amb jugadors de primer nivell.

Una vegada acabada la competició que es va fer a 9 forats hi va haver un photocall on tots els participants van poder fotografiar-se amb els locutors Carles Pérez i en Dídac Tomàs abans de l’entrega de premis

Posteriorment es va fer  l’entrega de trofeus als tres primers equips classificats i la festa va acabar amb un magnífic pica pica i un pastís especial pel torneig.


Classificació

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC