Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Criteris per definir els jugadors participants a enfrontaments internacionals l’any 2017

Ets a:  IniciNotíciesRànquing FCPPNotícia id 30867
22.12.2016

Rànquing FCPPCriteris per definir els jugadors participants a enfrontaments internacionals l’any 2017

Criteris de Selecció de l'any 2017 per participar al Quadrangular Internacional, al World Strokeplay Championship i al World Pairs International

Criteris per definir els jugadors participants a enfrontaments internacionals l’any 2017

 

Durant els mesos de juny i juliol d'aquest any 2017 estan previstes 3 competicions de caràcter internacional. Una d’elles de Selecció, una de parelles i una individual, per tant s'informa de les característiques de les competicions previstes per aquest any 2017 i dels criteris que s'utilitzaran per a definir els jugadors participants.

 

 

Competició: Quadrangular Catalunya - França - Galícia - Euskadi

 

Seu: Galicia

Dates: 29 i 30 de juliol de 2017

Participants: 4 Seleccions integrades per 8 jugadors

Format de competició: 2 voltes strokeplay per generar el quadre de joc. Individual i Foursome Matxplay

 

Donada la categoria amistosa d’aquesta competició, es selecciona als jugadors integrants de la Selecció per mèrits esportius recents, d'aquesta forma tenen plaça assegurada els següents jugadors:

 

 1 

- Campió Catalunya Absolut 2017

---

 2

- Subcampió Catalunya Absolut 2017

---

 3

- Campió Catalunya Matxplay 2016

Marçal Moré         

 4

- Subcampió Catalunya Matxplay 2016

Joan Poch

 5

- 1er Classificat Rànquing EPPA 2017

---

 6

- 2on Classificat Rànquing EPPA 2017

---

 7

- 1er Classificat Rànquing FCPP 2016 

Dani Gimenez

 8

- 1er Classificat Rànquing Juvenil FCPP 2017                    

---

 

Els jugadors estaran sotmesos a la disciplina del Seleccionador i hauran d'assistir a les proves previstes per aquest, podent ésser descartats en cas de que el Seleccionador ho cregui oportú per un tema de disciplina i en aquest cas ho haurà de justificar i sotmetre-ho a la Comissió Esportiva.


En cas de renúncia d'algun jugador, obtindrà la plaça el següent jugador classificat a la competició per la que estava classificat el jugador que renuncia a la seva plaça.


En cas de repetició d'un jugador per dos o més criteris, el jugador ocuparà la plaça de la competició segons l'ordre: Juvenil 2017, Matxplay 2016, Absolut 2017, Rànquing 2016 i Rànquing 2017

 

Competició: World Strokeplay Championship

 

Seu: Noruega

Dates: 8 i 9 de juliol de 2017

Participants: Individual Medalplay

Format de competició: 3 o 4 voltes strokeplay

 

Competició individual amb número de places restringides per a cada entitat membre de la FIPPA. En cas de tenir més sol·licituds que places, la forma d’adjudicar les places serà:

 

50% de places segons classificació Millor Jugador de l’any 2016

50% de places segons classificació Absoluta Rànquing EPPA 2017

 

Entre els jugadors que s’apuntin per jugar la competició i en cas d’exhaurir les places disponibles, es definiran els jugadors amb plaça segons posició final a la classificació de les proves indicades. En cas de places imparells, s’adjudicarà una plaça més per la classificació de Millor Jugador de l’any 2016. En cas de jugadors a les dues classificacions, ocuparan plaça d’aquella competició on tinguin una millor posició final i en cas de tenir la mateixa posició, s’ocuparà plaça de Millor Jugador de l’any 2016.

 

 

Competició: World Pairs International

 

Seu: Galícia

Dates: 10 i 11 de juny de 2017

Participants: Parelles Medalplay

Format de competició: Format de joc a definir

 

Competició de parelles amb número de places restringides per a cada entitat membre de la FIPPA. En cas de tenir més sol·licituds que places, la forma d’adjudicar les places serà:

 

50% de places segons Rànquing de Parelles de l’any 2016

50% de places segons Campionat de Catalunya Doble 2017

 

Entre les parelles que s’apuntin per jugar la competició i en cas d’exhaurir les places disponibles, es definiran els jugadors amb plaça segons posició final del millor classificat dels dos membres de la parella a la classificació de les proves indicades. En cas de places imparells, s’adjudicarà una plaça més per la classificació del Rànquing de Parelles de l’any 2016. En cas de jugadors a les dues classificacions, ocuparan plaça d’aquella competició on tinguin una millor posició final i en cas de tenir la mateixa posició, s’ocuparà plaça del Rànquing de Parelles de l’any 2016.

 

La classificació a qualsevol de les dues proves indicades pot donar plaça per la participació de qualsevol dels membres de la parella classificada encara que canviï de parella pel World Pairs International, però només per una plaça, no podent aprofitar dues places els dos membres de la parella amb parelles separades.

 

 Nota: Altres competicions de caràcter internacional no especificades aquí seguiran els criteris de selecció vigents aprovats per Comissió Esportiva i per Junta Directiva

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC