Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 64 - Gener 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 31093
31.01.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 64 - Gener 2017

En marxa les Callaway Series Rànquing EPPA 2017

 

Del 13 al 15 de gener es va jugar la 1ª prova Torneig Supersoft de les Callaway Series Rànquing EPPA 2017 al P&P Franciac (Caldes Malavella), hi van participar 366 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Amb aquesta primera prova queda inaugurada la temporada 2017.

El fred i el vent van ser protagonistes en molts moments de la competició. Dissabte i diumenge les primeres sortides del matí van haver-se d’endarrerir per les baixes temperatures als greens. Malgrat que alguns greens disposaven de martes tèrmiques per a suavitzar l’efecte de les glaçades, la sortida va iniciar-se uns quaranta minuts després de l’hora estipulada. Pel que fa al vent, la tramuntana es va notar en les sortides de dissabte i diumenge tarda, on el vent bufava amb força.

Entre tots els participants el millor jugador de la prova va ser el Xavier Pérez que va fer 47 cops, amb 8 birdies, forats en dos cops i un forat amb 4 cops, seguit de Carles Bernet, Oriol Mas, Manuel Amor i  Javier Gamero amb un cop més. La millor femenina va ser la Gemma Fuster amb un cop sota par i l’Amador Rodriguez el millor sènior amb 4 cops sota par.

Pel que fa a la classificació handicap Carles Barrera, Pere Espigol i Francesc Fito van guanyar la prova amb 50 cops, la categoria handicap femení se la va emportar la Soraya Lassal amb 2 sota par i Fito la sènior amb el mateix resultat.  

El jugadors que van disputar el Torneig Supersoft, van poder participar del sorteig de 6 bosses model HL2 de Pitch and Putt, cedides pel patrocinador del Campionat Callaway.

La propera prova de les Callaway Series Rànquing EPPA 2017 serà els dies 3, 4 i 5 de febrer al P&P Hcp1 amb el Torneig Mack Daddy Wedges.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Video de Tee a Green ( Minut 1:32)

Link a la web del Diari Sport


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC