Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 65 - Febrer 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 31336
28.02.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 65 - Febrer 2017

Peiró i González lideren el Rànquing Juvenil

 

L’11 i 12 de febrer es va disputar la 2ª prova del Rànquing FCPP / Interclubs ACPP Juvenil al P&P Gualta els jugadors de la zona Est i al P&P Vendrell els de la zona Oest. En total hi van participar 109 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Entre els jugadors de la zona Nord, el millor va ser el Nil Peiró (P&P Hcp1) que va fer un cop sobre par, seguit del Sergi Andrés (P&P Hcp1) amb 2 cops més. La categoria handicap la va guanyar el jugador del P&P Sant Cebrià Martí Castells amb un cop sota par. Entre els més petits la millor va ser la Marta Bertran del P&P Hcp 1.

Al Vendrell el millor resultat el va fer l’Àlex González (P&P Can Cuyàs) amb un cop sota par, seguit del seu company d’equip David Mur i el Roger Carot (P&P Badalona), tots dos amb un cop sobre par. L’Adrià Prat va guanyar la categoria handicap amb un bon resultat de 49 cops i Marc Gil (P&P Badalona) va guanyar la categoria Iniciació.

Pel que fa  a la classificació general del Rànquing Peiró encapçala la taula de la zona Est amb 109 punts, seguit de Sergi Andrés amb 105 i en tercera posició Nil Mañer (P&P Hcp1) amb 94. Hugo Perez (P&P Hcp1) lidera la classificació dels mes petits.

A la zona Oest el líder provisional es l’Àlex González amb 107 punts, seguit de Ignacio Aznarez (P&P Can Cuyàs) amb 106 i el Daniel Marcos (P&P Badalona) ocupa la tercera posició amb 98 punts. Gil lidera la classificació de la categoria Iniciació.

Pel que fa a l’interclubs Juvenil l’equip de Sant Vicenç de Montalt Hcp1, es va emportar els 150 punts que l’acreditaven com a guanyador de la prova de la zona Est que també es líder a la classificació general amb 300 punts, seguit de Sant Cebrià Juvenil amb 270. Hcp1 Atyca – Obres i Sant Cebrià Juvenil lideren la categoria d’Iniciació amb 300 i 280 punts respectivament. Al Vendrell l’equip de Can Cuyàs Juvenil van guanyar la prova amb 129 punts, seguit de Badalona Mogauto amb 96. També ocupen la 1era i la 2ona  posició respectivament a la classificació general.

La tercera prova serà els dies 11 i 12 de març al P&P Hcp 1 i al P&P Bellpuig.


Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC