Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 65 - Febrer 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 31340
28.02.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 65 - Febrer 2017

La FCPP assisteix a la recepció de les federacions al Parlament

 

   

El passat  6 de febrer es va portar a terme una visita de representants de diferents federacions esportives catalanes i de la UFEC al parlament de Catalunya, on van ser rebuts per la M. H. Sra. Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya.

L’acte va comptar amb unes paraules de benvinguda de la M. H. Sra. Carme Forcadell, la intervenció del Sr. Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i una posterior visita al Palau del Parlament.

En representació de la Junta Directiva de la FCPP va asistir el Sr. Francesc Solé, vocal de la Junta Directiva de la FCPP.

L’acte va servir per a que el Sr. Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, fes entrega del nou Codi de l’esport Català que és la proposta en el marc de la UFEC que fem les federacions catalanes per a definir l’organització de l’esport català en els propers anys.


Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC