Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 66 - Març 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 31597
30.03.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 66 - Març 2017

Sergi Andrés i Alex González líders al Rànquing Juvenil

 

El cap de setmana 11 i 12 de març es va disputar la 3era prova del Rànquing Interclubs Juvenil al P&P Hcp1 (Sant Vicenç de Montalt) pel jugadors de la zona Nord i al P&P Bellpuig pels de la zona Sud. En total hi van participar 120 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

A Hcp1 al millor resultat el va fer el local Sergi Andrés amb 4 cops sota par, seguit de l’Ivan Ponsdomenech (P&P Sant Cebrià) amb 1 sota par, entre els més petits els de la categoria d’iniciació va guanyar la Núria Bertran (P&P Hcp1). Pel que fa a la classificació general del Rànquing de la zona Nord, l’encapçala Andrés amb 145 punts, seguit del Nil Peiró amb 2 punts més i en tercera posició i 128 punts el Nil Mañer, tots companys d’equip de Hcp1. La categoria dels més petits el líder es l’Hugo Perez (P&P Hcp1) amb 39 punts.

A terres lleidatanes, el millor va ser el David Mur (Can Cuyàs) amb 3 cops sota par, seguit de l’Alex Gonzalez (Can Cuyàs) amb el par del camp. Marc Gil (P&P Badalona) va guanyar la categoria d’Iniciació. González encapçala la classificació general amb 143 punts, seguit del seu company d’equip Ignacio Aznarez amb 140 i en tercera posició hi ha el badaloní Roger Carot amb 125. Marc Gil es líder de la classificació d’Iniciació amb 50 punts.

Pel que fa a l’Interclubs a la zona Nord, Hcp 1 Juvenil (Categoria Competició) i Hcp1 Atyca – Obres (Iniciació)  lideren la classificació general de les dues categories amb 450 punts cada un. A la zona Sud, Can Cuyàs Juvenil (Competició) i Badalona Promesses  (Iniciació) també son líders de la seva categoria amb els mateixos punts.

La propera prova es jugarà en zona única i serà al P&P Can Cuyàs els dies 8 i 9 d’abril.


Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC