Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 66 - Març 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 31598
30.03.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 66 - Març 2017

Vallromanes, Franciac i Portal del Roc lideren l’Interclubs Femení

 

El dissabte 25 de març es va disputar amb una temperatura força primaveral la 3era prova de l’Interclubs Femení a Franciac (Caldes de Malavella), Vallromanes i Sant Jaume (Tarragona). Es una competició  per equips i es divideix en 3 zones de joc la Nord, Centre i Sud. Aquest any 2017 hi participen 28 equips entre les 3 zones, cada equip esta format per 3 parelles de joc que juguen en modalitat fourball i comptabilitzen els 2 millors resultats. El fourball consisteix en que cada integrant de la parella juga la seva bola i s’escull el millor resultat de les dues integrants de la parella.

Els 8 equips de la zona Nord van jugar al P&P Franciac. La millor parella va ser la formada per la Patricia Maurey i la Mª Àngels Taulats (P&P Franciac) que van fer el par del camp, seguides de Mar Sarrias - Mª Carmen Aspero (P&P Peralada) i la Margarita Robledo - Gracia Bou (P&P Can Pascual) amb un cop més. Franciac Blau va guanyar la prova amb 112 cops, seguit de Peralada Femení amb un cop més. Fem Gualta va guanyar la categoria handicap amb 99 cops. Pel que fa la classificació general encapçala la taula Franciac Blau amb 290 punts, seguit de Can Pascual Femení amb 252 i en tercera posició i 226 punts P&P Peralada Femení. Fem Gualta es líder de la classificació handicap després de guanyar totes les proves fins el moment amb 300 punts.

A Vallromanes hi van jugar els equips de la zona centre, les millors parelles van ser les de l’equip local Vallromanes Femení Pilar Montero i Mª José Chamorro van fer 47 cops, seguides de Marilyn Holmes - Monica Riera i Conchi Carballo - Montse Artigas que van fer 1 cop sota par. Vallromanes Femení son líders destacables de la classificació general amb 300 punts, seguit de Hcp1 Olewer  amb 252 i en tercera posició Pitch Vallromanes Tablao Cordobés amb 234, líder també de la classificació handicap.

Els 8 equips de la zona sud van jugar a Sant Jaume, van haver 2 equips que no van poder arribar al camp seu, pel tall de carreteres que van provocar les fortes pluges i nevades que van caure durant la nit anterior.  D’aquesta manera en la classificació provisional a falta de que juguin tots els equips la millor parella és de moment la formada per l’ Isabel Rodriguez i la Laura Romero (P&P El Vendrell) amb 3 cops sota par, seguides de la Marta Esteve i la Pepita Bacardit (P&P Can Cuyàs) i la Mª Amparo Francisco i Mª Teresa Sauvalle (Can Rafel) amb 1 cop sobre par. Vendrell Ladies va guanyar la prova amb 1 cop sota par i Femení Vallès va guanyar la classificació handicap a 102 cops. A falta de poder d’acabar de jugar la 3era prova lidera provisionalment la taula de la classificació general, Portal del Roc amb 170 punts, seguides de Noies bonÀrea amb 164 i en tercera posició Vendrell Ladies amb 162. Femení Valles es líder provisional de la classificació handicap amb 164 punts.

La propera prova serà el diumenge 14 de maig a Mas Nou, Badalona i Can Rafel.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC