Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 68 - Maig 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 32075
31.05.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 68 - Maig 2017

Josep i Marc Pérez Campions de Catalunya Doble


Del 19 al 21 de maig es va disputar la XV edició del Campionat de Catalunya Doble de Pitch & Putt  al recorregut de Sant Cebrià de Vallalta a la comarca del Maresme. Hi van participar 400 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. La competició era a 54 forats, els primers 18 es van jugar entre divendres i dissabte en modalitat de millor bola de la parella i el diumenge es van jugar 36 forats, 18 les 9:30h del matí i els 18 restants als volts del migdia, tots sota la modalitat foursome, la més exigent de totes, on cada jugador de la parella executa un cop alternativament fins embocar la bola.

En la jornada de divendres ja van començar a haver-hi molt bons resultats, la parella Josep i Marc Pérez (P&P Hcp1) van fer un fer un gran resultat de 42 cops, 12 sota par. Van fer 12 forats en 2 cops i 6 forats en 3, seguits del local Joan Visiedo i Joan Gonzalez (Hcp1) que van fer 3 cops més. El dissabte van jugar 216 jugadors més però cap parella va millorar el resultat del pare i fill Pérez. Els jugadors de Gualta Josep Martinez i Joan Martínez van fer 10 cops sota par.

A la segona part del campionat només hi podien accedir les 54 millors parelles i el tall va quedar a 51 cops i no totes les parelles amb aquest resultat van poder-hi participar. El nivell de joc va ser molt alt, 117 parelles van jugar per sota del par del camp.

Després de la segona volta del campionat el millor resultat el van tornar a fer els jugadors Josep i Marc Pérez  amb 5 cops sota par, seguits de Joan Martínez i Joan Perich (P&P Platja d’Aro) amb un cop més.

Amb aquest bon resultat els Pérez  es situaven líders destacats amb un acumulat de 17 cops sota par, seguits dels germans Martínez amb 7 cops més. Faltava disputar la 3era i decisiva volta de la competició per saber els noms dels campions. El líders sortien amb un clar avantatge sobre els seus perseguidors.

A les 13:30h del migdia, després que tots els participants agafessin forces, es va començar a jugar els últims 18 forats. El millor resultat d’aquesta volta el van fer la parella local Josep Iglesias i Javier Gamero amb 48 cops, resultats que els va fer pujar a la 3era posició de la classificació general. En Josep i el Marc Pérez van fer una tercera volta  de 57 cops, però gràcies als grans resultats aconseguits anteriorment van poder aixecar el títol de Campions de Catalunya Dobles 2017. Per darrera Carlos Vilardell i Manuel Amor (P&P Badalona) aconseguien la segona posició.

La classificació final va quedar de la següent manera:

Campions: Josep Perez i Marc Perez:  148 cops

Subcampions: Carlos Vilardell i Manuel Amor: 150 cops

3ers classificats: Josep Iglesias i Javier Gamero: 152 cops

4arts classificats: Enric Sanz i Jaume Vidal: 152 cops

5ens classificats: Josep Martinez i Juan Martínez: 152 cops

 

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus al guanyadors.

 

Classificacions finals

Àlbum de fotografies

 

Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC