Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 70 - Juliol 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 32544
01.08.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 70 - Juliol 2017

El Rànquing passa per Andorra

Tal i com es habitual en aquesta època de l’any el 21, 22 i 23 de juliol es va jugar  el Rànquing FCPP a Andorra concretament al P&P La  Xixerella (La Massana) i al P&P Ordino (La Cortinada). Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch and Putt.

Al camp de la Xixerella hi van participar 175 jugador/es, el millor resultat el va fer l’andorrà Ricard Morat (Vall d’Ordino) amb 7 cop sota par, seguit del Jordi Serra (Tennis Mora) i Josep Pérez (Hcp1) amb 2 cops més. La millor jugadora femenina va ser la Gloria Ruiz (Vall d’Ordino) amb 1 cop sobre par i Pérez el millor sènior. La categoria handicap absoluta la va guanyar Morat amb 50 cops, seguit de Joao Bonifacio Delgado amb un cop més, Cristina Aguasca (P&P El Vallès) es va emportar el premi handicap femení i Delgado el handicap sènior.

Pel que fa a la 3era prova la d’Ordino hi van participar 169 jugador/es, durant la jornada del divendres els ruixats i la tempesta elèctrica van ser els protagonistes. El millor jugador va ser el local Gonzalo Mendoza que va fer 6 cops sota par, seguit de Jordi Salvat (Callejeros), Marta Farrés (P&P Badalona) i Alexandre Albiñana (Club P&P 64) amb 1 cop més. Entre tots els sèniors els millors van ser l’andorrà Toni Armengol, John Frederichk Evans (P&P Sant Cebrià) i el Frederic Lloret (P&P Platja d’Aro) amb 1 cop sota par. Farrés va guanyar la categoria handicap absolut i la handicap femení amb 5 cops sota par i el Josep Cortada (P&P Vallromanes) la handicap sènior amb 3 sota par.

Pel que fa a classificació general del Rànquing després de disputar-se les proves d’Andorra, l’encapçala el Jordi Serra amb 153 punts, seguit del tarragoní David Solé (P&P Cambrils) amb 141 i en 3era posició hi ha un empat entre el Raul Corredor (Callejeros) i el Josep Perez (P&P Hcp1) amb 140. Marta Farrés lidera la classificació Scratch i handicap femení amb 145 punts, Saldaña la classificació Scratch Sènior amb 158 punts i Cortada la handicap absolut i sènior amb 145 punts.

La propera cita serà el 4, 5 i 6 d’agost al P&P Lleida.

 

Classificacions


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC