Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 33010
06.10.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 71 - Setembre 2017

TEAM HCP1 Campió de l’Interclubs 2017

El 30 de setembre es va disputar la 8ena i última prova del Campionat de Catalunya per Equips - Interclubs FCPP 2017 a diferents seus d’arreu Catalunya Montseny, El Vendrell, Gualta, Lloret, La Figuerola (Vandellós), Sant Cebrià i Franciac. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch and Putt. Aquesta ha estat la XXIII edició del Campionat i hi han participat un total de 139 equips i més de 1120 jugador/es.

Els jugadors de la màxima categoria van jugar al P&P Montseny i els equips situats a la part alta de la taula van jugar a les 12:30h, en aquesta prova l’ordre va ser invers de la resta de jornades. El millor resultat individual el va fer l’andorrà Gonzalo Mendoza (Vall d’Ordino) amb 5 cops sota par i la millor parella va ser la gironina formada per l’ Eric Puig i l’Oriol Mas (Franciac) amb un gran resultat de 9 cops sota par. Pel que fa als equips va guanyar la prova Xerinola Tennis Mora amb 204 cops.

A l’equip de Sant Vicenç de Montalt Team Hcp1, només li va caldre una segona posició amb un total de 206 cops, per guanyar el títol de Campions de l’Interclubs 2017. Team Hcp1 anava líder des de la 5ena jornada i ja no va deixar aquest primer lloc fins aixecar aquest dissabte el trofeu de Campions amb un total de 618 punts. Aquesta es la 4arta vegada que l’equip Hcp1 guanya el Campionat de Catalunya per Equips. Les anteriors edicions guanyades van ser al 2011, 2006 i 2004. Els jugadors components de l’equip han estat:  Jose Perez, Andreu Perez, Francesc Perez, Joan García, Carles Perez, Jordi Monjonell, Tomas Mendez, Josep Ribas, David Villalonga, Jordi Arenas, Agustí Pujol, Sergi Andrés, Adrià Arnaus, Gemma Fuster, Carles Torrus, David Martínez, Marc Perez, Ramón Ventura i Alejandro Cogollo. Xerinola Tennis Mora  va quedar subcampió amb 601 punts i la tercera posició va ser pel Gualta Grup Escrivà Interiors  amb 586.

Pel que fa a la resta de divisions els equips campions van ser:  2ª divisió Est: Handicap 21 Sota Par, 2ª divisió Oest: Can Cuyàs I, 3ª divisió Est: Xerinola Hcp1, , 4ª divisió Nord: Gualta Tramuntana, 4ª divisió Centre G1: Sant Cebrià New Generation, 4ª divisió Centre G2: Bétulo Totgolf.

Cal dir que els 8 millors equips classificats de 1era divisió disputaran la Copa Catalunya, competició també per equips, però en format Matxplay. Els equips que s’han guanyat la plaça son: Team Hcp1, Xerinola Tennis Mora, Gualta Grup Escrivà Interiors, Franciac, Vall d’Ordino, P&P Badalona, Callejeros  i Cantera Badalona.

Al finalitzar la prova es va fer l’entrega de trofeus als Campions i un pica pica per a tots els participants.