Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 33016
06.10.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 71 - Setembre 2017

Jordi Serra guanya a Mas Gurumbau

Del 25 al 27 d’agost es va disputar la cinquena prova del Rànquing FCPP al P&P Mas Gurumbau (Taradell). La manca de pluges durant els darrers mesos en molts camps, va provocar el canvi de seu de la competició i que el camp  el camp de la comarca d’Osona passés a acollir la prova. El camp mostrava molt bon estat per ser ple mes d’agost. Cal pensar que els camps de pitch & putt quan presenten un millor estat de la gespa és en els mesos de primavera i tardor quan les precipitacions són més abundants al nostre país. Hi van participar 210 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. La calor d’agost va ser la protagonista en el temps dels tres dies de joc.

El millor resultat el va fer el Jordi Serra (P&P Tennis Mora) amb 6 cops sota par, seguit del seu company d’equip Enric Sanz amb un cop més. En tercera posició va haver-hi un triple empat a 51 cops entre el Miguel Perez (P&P Vallromanes), Josep Iglesias (C.E. Callejeros) i Salvador Garangou (P&P Franciac). Glòria Ruiz (P&P Vall d’Ordino) va ser la millor jugadora femenina amb 4 cops sobre par i Miguel Pérez Espinosa el millor sènior. Pel que fa a la categoria handicap absolut la va guanyar el Joan Ponce (P&P Platja d’Aro) amb 2 cops sota par, Cristina Aguasca (P&P el Valles) va guanyar la categoria handicap femení amb 1 cop sobre par i Ponce la handicap sènior.

Pel que fa a la classificació general del Rànquing, Serra lidera la taula amb 258 punts. Cal destacar que Jordi Serra és líder de la general des de la primera prova jugada a Tennis Mora on va quedar primer en un triple empat i ara reforça el liderat amb aquesta nova victòria. El segon lloc de la general és per a  Sergi Arisa (CE Callejeros) amb 234 i en tercera posició i 232 punts el tarragoní David Solé (P&P Cambrils). Marta Farrés (P&P Badalona) es la líder femenina amb 231 punts, seguida de la Pilar Montero (P&P Vallromanes) amb 218 punts. Josep Perez (P&P Hcp1) encapçala la classificació sènior scratch amb 247 punts, seguit del John Frederick Evans (P&P Sant Cebrià) amb 231. Josep Cortada (P&P Vallromanes) lidera la classificació handicap absolut amb 215 punts.

La propera serà la penúltima prova i es disputarà els dies 8, 9 i 10 de setembre al P&P Can Rafel (Cervelló) al Baix Llobregat i la darrera prova del 6 al 8 d’octubre al P&P Castelló de Castelló d’Empúries a l’Alt Empordà.