Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 33017
06.10.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 71 - Setembre 2017

Celebrada la penúltima prova del Rànquing FCPP al P&P Can Rafel

Del 8 al 10 de setembre es va disputar la penúltima prova del Rànquing FCPP al P&P Can Rafel (Cervelló) a la comarca del Baix Llobregat. Hi van participar 165 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch and Putt.

Després d’un estiu amb poques pluges el camp es presentava força sec però el joc es podia desenvolupar amb total normalitat ja que les zones de greens i voltants es mostraven en bon estat per a la pràctica del pitch & putt.

El millor resultat el va fer el Fernando González (P&P Vallromanes) que va fer 7 cops sota par, seguit del jugador del P&P Tennis Mora Jaume Vidal amb 1 cop més i en tercera posició va haver un quàdruple empat a 49 cops entre el Xavier Ponsdomenech (Vall d’Ordino), el local Antonio Penalva, David Edward Zawistowski (P&P Club P&P 64) i Jorge Olmos (P&P El Vallès). Pel que fa  a la categoria femenina va guanyar la prova la gironina Nuria Dalmau (P&P Platja d’Aro) amb un cop sobre par, Mario Sanchez (P&P Callejeros) va guanyar la categoria sènior amb 4 cops sota par i Fernando Gonzalez la categoria Handicap Absolut.

Jordi Serra (P&P Tennis Mora) líder provisional del Rànquing amb 258 punts, amb moltes possibilitats d’emportar-se el títol de guanyador del Rànquing FCPP 2017. En segona posició es troba en David Solé (P&P Cambrils) amb 237 i en tercera posició hi ha un triple empat entre el Jaume Vidal (P&P Tennis Mora), el Xavier Ponsdomenech i el Ricard Morat companys de l’equip de Vall d’Ordino a 235 punts. La classificació femenina encara està molt oberta per que els resultats generals estan molt ajustats entre la Marta Farrés (P&P Badalona) amb 232 punts, la Glòria Ruiz (P&P Vall d’Ordino) amb 231 i l’Abby Nachshon (P&P Lleida) amb 229. Entre els sèniors el líder es el Josep Perez (P&P HCP1) amb 252 punts, seguit del John Frederick Evans (P&P Sant Cebrià) amb 245 i en tercera posició el Fidel Soler (Callejeros) amb 227. La classificació Handicap Absolut està liderada pel Josep Cortada (P&P Vallromanes) amb 226 punts. Marta Farrés es líder de la classificació handicap Femení i Cortada de la handicap sènior.

La propera i última prova serà els dies 6 ,7 i 8 d’octubre al P&P Castelló on es decidiran els guanyadors del Rànquing FCPP 2017.