Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 72 - Octubre 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 33235
02.11.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 72 - Octubre 2017

Vallromanes guanya el II Matxplay Femení per Equips 2017

 

El passat 22 d’octubre es va disputar la 5ena i última prova de la 2ª edició del Matxplay Femení al P&P Hcp1, aquest any a diferència de l’anterior s’han jugat 5 proves a Vallromanes, bonÀrea, Teià, Franciac i Hcp1. És una competició per equips formats de 2 parelles cada un. Es juga sota la modalitat fourball i cada jugadora juga la seva bola i puntua el millor resultat.

Han participat un total 16 equips d’arreu de Catalunya i més de 64 jugadores. S’ha jugat a una única zona i hi havia 1 punt en joc en cada partit. Vallromanes A i Franciac Femení han estat els equips que han guanyat els 2 punts en 3 de les 5 proves disputades.

Vallromanes ha anat líder des de la primera jornada, a excepció de la tercera que va empatar amb Vallromanes Tablao Cordobés a 5,5 punts, però a la 4ª prova la de Franciac, va recuperar el liderat i ja no el va deixar fins aixecar el títol d’equip Campió del Matxplay Femení 2017 amb un total de 8,5 punts, seguit de Franciac Femení amb 8 punts i en tercera posició Som l’Oest amb 6,5 punt. Vallromanes ja és el segon any consecutiu que guanya el Matxplay Femení per Equips. Les jugadores que formen l’equip són: Pilar Montero, Mª Jose Chamorro, Rosa Maria Miranda, Marilyn Holmes, Conchi Carballo, Montse Artigas, Monica Riera i Pilar Freixa.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als equips guanyadors i un pica pica per totes les participants.


Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC