Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 75 - Gener 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 33839
31.01.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 75 - Gener 2018

Team Hcp1 lidera l’Interclubs

 

El cap de setmana 27 i 28 de gener es va donar el tret de sortida a la competició amb mes èxit i participació de totes les competicions catalanes de pitch and putt, el Campionat de Catalunya per Equips – Interclubs 2018. Aquest any hi participen 131 equips dels que formen part  1847 jugadors i jugadores. Es juguen dues modalitats, l’individual i dobles fourball, on cada jugador juga la seva bola i puntua el millor resultat de la parella. Cada equip està format per 8 jugadors, 4 que juguen modalitat individual i dues parelles. Es descarta el pitjor resultat individual i el d’una parella. Hi ha 4 divisions i 8 zones de joc i es juga un total de 8 proves.

La primera prova es va jugar a Hcp1, Lloret, Roc 3, Teià, La Figuerola, Platja d’Aro, Portal del Roc i Sant Cebrià. Els equips de la màxima categoria van jugar al P&P Hcp1 a Sant Vicenç de Montalt. El millor resultat individual el van fer el local Josep Perez, el Xavier Ponsdomenech (Sant Cebrià) i l’Antonio Mateo (Vilafortuny Costa Daurada P&P Club - Par i Pa Casa) amb  3 cops sota par. La millor parella va ser la formada pel Miguel Perez i l’Olegario Arnau (P&P Vallromanes) amb 9 cops sota par, seguits del Pep Anglès i l’Eduard Ramos (P&P Sant Cebrià) i l’Oscar Piqué i el Javier Caceres (Roc 3) amb 2 cops més. Pel que fa als equips, va guanyar la prova l’equip local Team Hcp1 amb un total de 206 cops, seguit de l’equip Xerinola Tennis Mora de Sant Andreu de Llavaneres  i el P&P Sant Cebrià amb un cop més.

Pel que fa a la resta de divisions els equips líders de les diferents categories son: 2ª divisió Est: Sant Cebrià Blau, 2ª divisió Oest: Olimpvs, 3ª divisió Est: Tempo & Team Soriano, 3ª divisió Oest: Los Irreductibles, 4ª divisió Nord: Club de Golf i P&P Palamós, 4ª divisió Centre G-1 Pitch & Putt Sant Cugat B, 4ª divisió Centre Sud G2: Amics P&P La Garriga.

La propera prova serà els dies 17 i 18 de febrer a Teià, Portal del Roc, Sant Cebrià, bonÀrea, Platja d’Aro, Vendrell, Oller del Mas i Gualta.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Link al web del Diari Sport

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC