Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 76 - Febrer 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 34087
02.03.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 76 - Febrer 2018

En marxa el Rànquing Juvenil  

 

El cap de setmana 10 i 11 de febrer es va donar el tret de sortida al Rànquing FCPP / Interclubs ACPP Juvenil. Es va jugar la 1era de les 6 proves.  Com en l’edició del 2017, en el 2018 hi ha dues zones de joc Est i l’Oest i dues categories a cada zona. La categoria competició que es juguen 18 forats i mides catalanes (mides del forat que van entre 40 i 120 metres)  i la dels més petits, la categoria iniciació que juguen 9 forats del recorregut EPPA (mides que van entre 40 i 90 metres), amb l’excepció que poden jugar amb 6 ferros i el putter. En total hi van participar 115 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Les temperatures van ser molt fredes.

Els participants de la zona Est van jugar al P&P Gualta (Girona), el millor resultat de la categoria competició el va fer el Nil Peiró (Hcp1) amb 1 cop sota par, seguit de l’Erik Jurri (Sant Cebrià) amb el par del camp. Entre els més petits la millor va ser la Marta Bertran del P&P Hcp1.

Els jugador/es de la zona Oest, van disputar la prova al P&P Badalona. El millor de la categoria competició va ser el jugador del P&P Can Cuyàs Lluís Palomo que va fer el par del camp, seguit de l’Alex Albinyana amb un cop més. Jon Julià (Can Cuyàs) va guanyar la prova de la categoria d’Iniciació.

A la vegada que es disputa el Rànquing individual es juga l’Interclubs Juvenil. Molts jugadors pertanyen a un equip i el seu resultat individual comptabilitza per l’ equip. Pel que fa a la categoria competició l’equip guanyador de la zona Est va ser Sant Cebrià Juvenil amb 121 punts, seguit de Hcp1 Juvenil amb 119 i en 3ª posició Franciac Swing Factory amb 84. A la zona Oest va guanyar la prova Can Cuyàs Juvenil amb 138 punts, seguit de Badalona Mogauto amb 105 i en tercera posició P&P Lleida Juvenil amb 62. Encapçalen la classificació de categoria d’iniciació l’equip Hcp1 Juvenil de la zona Est i Can Cuyàs Juvenil de la zona Sud.

La propera prova serà els dies 3 i 4 de març a Sant Cebrià i a Bellpuig.

 

Classificació


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC