Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 34323
29.03.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 77 - Març 2018

Amador Rodriguez guanya les Callaway Series Rànquing EPPA 2018

Del 15 al 18 de març es va disputar la 4ª i última prova de les Callaway Series Rànquing EPPA 2018, el Torneig Callaway al Pitch & Putt Badalona. Hi van participar 268 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch and Putt.

El millor resultat de la prova el van fer el Fernando Cano (P&P Gualta) i l’Alexandre Albiñana amb 7 cops sota par, seguits del Sergio González (P&P Tennis Mora), Marc Fortuny (P&P Badalona), Miquel Porta (P&P Bellpuig) i el Carlos Vilardell (P&P Badalona) amb 49 cops. La millor femenina va ser l’Abby Nachshon (P&P Lleida) que va fer 1 cop sota par. Cano va ser el millor sènior i pel que fa  a la categoria handicap va guanyar el Daniel Soria (P&P Sant Cebrià) amb 4 cops sota par i la Teresa Jimenez (P&P Sant Cebrià) va ser la millor femenina handicap amb 2 cops sota par. 47 jugadors van fer un resultat per sota el par del camp.

El Campió de les Callaway Series Rànquing EPPA ha estat el jugador Amador Rodriguez (P&P Sant Cebrià) amb un total de 164 punts i unes targetes de joc de 47, 48, 52 i 51 cops de quals han puntuat les 3 millors. Rodriguez repeteix el títol de Campió per 3era vegada. Les anteriors van ser al 2014 i al 2016. El subcampió ha estat l’Alexandre Albiñana amb 158 punts, campió de l’edició del 2017 i en tercera posició el Rafael Ramos (Tennis Mora) amb 156. La campiona femenina ha estat l’Abby Nachshon (P&P Lleida) amb 155 punts, seguida de la Marta Trillo (P&P Sant Cebrià) amb 153 punts i en tercera posició i 147 punts la badalonina Marta Farrés (P&P Badalona). Rodriguez també  guanya la classificació sènior Scratch amb 176 punts, seguit de Fernando Cano amb 160 i en tercera posició Fidel Soler (Callejeros C.E.) amb 157. El campió absolut handicap ha estat el Miguel Àngel Guerrero (Tempo Team C.E.), seguit de el Joan Zamora (Chicago G. C.) tots dos amb 140 punts i en tercera i quarta posició el Jaume Samper i l’Emilio Garcia amb 136 punts. La Teresa Jimenez guanya la classificació handicap femenina amb 147 punts i el José Carlos Valdés la handicap sènior amb 144 punts.

En aquesta 5ena edició del Rànquing EPPA han participat un total de 512 jugador/es en una o més proves.