Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Definits 8 jugadors als trials de la Selecció Catalana de Pitch and Putt

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 34430
14.04.2018

FIPPADefinits 8 jugadors als trials de la Selecció Catalana de Pitch and Putt

Definits 8 jugadors als trials de la Selecció Catalana de Pitch and Putt dels 16 jugadors que estàven convocats al P&P Vallromanes
Aquest dissabte s'ha jugat a Vallromanes la 1ª part dels trials per a la Selecció Catalana de Pitch and Putt que jugarà el Campionat d'Europa al Pais Basc el mes de juny de 2018. Els jugadors convocats segons normativa eren:


Emili Sanmartin, Rafa Ramos, David Riera, Manuel Amor, Jordi Serra, Carlos Vilardell, Marc Lloret, Paco Salido, Amador Rodriguez, David Sole, Josep Iglesias, Alex Albiñana Jr, Marta Farres, Eric Puig, Jaume Vidal i Fernando Cano.



Un cop definits els enfrontaments pel Seleccionador Xavier Ponsdomènech, els 8 jugadors que continuen amb la 2ª part dels trials són:  David Riera, Paco Salido, Fernando Cano, Carlos Vilardell, Alex Albiñana Jr, Eric Puig, Emili Sanmartin i Josep Iglesias. La 2ª part dels trials es jugarà al Pais Basc al mes de maig per a definir els 6 jugadors que formaran part de la Selecció Catalana de Pitch and Putt al Campionat d'Europa.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC