Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

RESUM DE LES REUNIONS A “LA GRANDE MOTTE” (MONTPELLIER) de l'EPPA i la WCPP

Ets a:  IniciNotíciesEPPANotícia id 345
22.03.2003

EPPARESUM DE LES REUNIONS A “LA GRANDE MOTTE” (MONTPELLIER) de l'EPPA i la WCPP

14 i 15 de març 2003
REUNIO DE LA “WORLD PITCH AND PUTT COUNCIL”

Formen part d’aquest organisme els membres de la EPPA i la Fundació GIN que patrocina les activitats del Pitch and Putt a nivell mundial. Actua de coordinador en John Hudson.

Es va confirmar que es jugaria una “Copa del Mon” en el 2004, en lloc a designar (tot i que Itàlia té una prioritat). Catalunya i França varen demanar ésser les seus en dates posteriors. Es convidarà a països on es jugui al Pitch and Putt, que presentaran dos jugadors cada un. Tot a concretar el setembre a Dublín. Els aspectes de tipus organitzatius (inclosa la seu) es tindran que consensuar entre GIN i EPPA.

Hi hauran també “GIN events” semblants al de Monte Carlo per a difondrà els esports, la cultura i la pau. El Pitch and Putt serà un dels esports escollits. Han demanat ésser seu d’aquests aconteixements ciutats d’arreu del mon (Buenos Aires, Moscú, Dubai, Lugano, Barcelona etc.). El proper tindrà lloc a Buenos Aires.

Un Comitè format per Carlo Farioli (Italia), Martin Whitelaw (Catalunya), Fernando Morgado (Chile) i John Manning (Irlanda) prepararan un projecte d’estatuts de la possible Associació Mundial de Pitch and Putt que es discutiran el setembre proper a Dublín i es podrien firmar durant la celebració de la Copa del Mon el 2004.

En principi, GIN està disposada a esponsoritzar un Secretariat de la futura Associació Mundial de Pitch and Putt, que tindrà la seu a Dublín.

REUNIO DE LA EPPA

Eren presents els representants de tots els països membres (Irlanda, Catalunya, França, Itàlia, Holanda, Gran Bretanya i Noruega) i del país “observador” (San Marino). Per part de Catalunya, Josep M. De Anzizu com a President de la EPPA, Martin Whitelaw i Oriol Badia.

Cada país va presentar un informe resumit dels recents esdeveniments i es va poder constatar que el numero de camps i de jugadors va augmentant en gairebé tots els casos, d’una manera especial en els països del Sud d’Europa. En diversos països s’està ara negociant la relació entre els organismes del Pitch and Putt i del golf. Les cartes de Saint Andrews i de la European Golf Association que accepten que el Pitch and Putt es un esport semblant al golf però amb característiques diferencials pròpies, pot ajudar en les negociacions.

El Pitch and Putt serà un dels esports escollits en els “Special Olympics” que tindran lloc a Irlanda properament. Es calcula que hi aniran representants de més de 150 països.

Es vol donar més importància a la “Newsletter” electrònica de la EPPA que sortirà dues vegades a l’any. Seria interessant que es podés incloure una copia en la web de cada associació nacional.

Els temes relacionats amb el Campionat d’Europa 2003 (11-14 de setembre a Dublín) van ocupar una part important de la reunió ja que es varen discutir els aspectes organitzatius i esportius amb detall. El fet de que hi juguin vuit equips de sis jugadors fa que tot el programa tingui que ésser molt ben definit per a que no falti temps. A més a més es va acordar que, coincidint amb el Campionat, hi hauria un match d’exhibició entre un equip format per sis dones irlandeses contra un altre format per sis dones representant a cada un dels països participants (excepte Noruega que va renunciar i San Marino ocuparà el seu lloc). Properament el Comitè de Competició enviarà un resum detallat de la normativa acordada i serà aquest Comitè el que podrà decidir en temes dubtosos.

Pel que fa referència al Campionat d’Europa del 2005, Holanda ha de comunicar durant la reunió de setembre si vol i pot organitzar-lo. Com alternativa, seria organitzat conjuntament per Itàlia i San Marino. El problema es sobretot de tipus econòmic ja que un esdeveniment d’aquest tipus requereix una despesa significativa.

També es va discutir àmpliament sobre la proliferació de Opens i es va acordar que, de cara al 2004, el Board de la EPPA donarà unes linees orientatives per assegurar una bona qualitat i una adequada distribució geogràfica dels torneigs que portin la seva aprovació. Per el 2003 s’accepten els programats per la Federació Italiana que son els següents (a confirmar): 2-4 de maig, Open Femení a la Toscana; 18-21 de Juny Open a Roma; 20 de juliol, Open de SanMarino a Rimini; principi d’octubre, Open Seniors a Bolonia. Es va mencionar que a Catalunya hi ha dos camps interessats en organitzar un Open durant la primavera del 2004.

La propera reunió de la EPPA tindrà lloc a Dublín durant la celebració del Campionat Europeu.

JMA 16/3/03

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC